Discutii privind Dreptul Penal
-
jus2001
Daca te bat cu un

oare se retine circumstanta atenuanta a provocarii. Pai uite-te la avatarul tau si o sa vezi ca esti un papusoi. Iar limitele unei conversatii echilibrate reusesti sa le depasesti tu baietica. Cat despre "bre-ul" ala ce pot spune. Comunismul a provocat mari mutatii genetice, aducandu-i pe tarani in orase, acolo unde nu le este locul. Ca te-oi afla si tu printre ei sau nu e greu de spus. Mai imi trebuie dovezi. Adevaru ca as putea sa iti spun si papusa in loc de papusoiule.

-
agatocles
Sa recapitulam (ca la scoala, spre disperarea unora).
Cineva sustine ca magazinul deschis nu constituie loc public, daca nu este de fata nimeni. Altii, citand doctrina si practica majoritara si consecventa (pe care si sa vreau nu pot sa le dau dreaq), sustin ca este loc public, chiar daca nu este nimeni acolo.
Jus2001(asta este numarul tau de la masina?), ciocun mic! (ma exprim cat mai aproape de limbajul tau academic).
-
luciflor
jus2001 wrote:Daca te bat cu un

oare se retine circumstanta atenuanta a provocarii. Pai uite-te la avatarul tau si o sa vezi ca esti un papusoi. Iar limitele unei conversatii echilibrate reusesti sa le depasesti tu baietica. Cat despre "bre-ul" ala ce pot spune. Comunismul a provocat mari mutatii genetice, aducandu-i pe tarani in orase, acolo unde nu le este locul. Ca te-oi afla si tu printre ei sau nu e greu de spus. Mai imi trebuie dovezi. Adevaru ca as putea sa iti spun si papusa in loc de papusoiule.

Eu, din avatarul tau imi dau seama ca suferi de botulism. Dar asta nu te impiedica sa faci si ciocunmic, cum iti sugereaza colegul care a postat inainte.
-
jus2001
Bai eu zic ca sunteti handicapati intelectuali si ar trebui sa mergeti in scaun cu rotile pentru asta ca sa nu calcati gresit. Daca imi pierd timpul cu voi e vina mea asa ca va urez viata placuta desi veti suferi niste chinuri ingrozitoare provocate de starea de boala in care va aflati. Incercati sa luati un tratament preventiv si sa mai tineti guritele inchise pentru ca va faceti de rusine. Si nu e de mine, dar sunt multi membri ai forumului care si-ar putea schimba parerea despre voi. Mahalaua de care vorbea cineva mai sus nu e pentru voi. Acolo sunt oameni eleganti si modesti - fura, talharesc, dar isi dau seama de prostia lor. Aici apare diferenta. Mai analizati!

-
agatocles
Cine zice ... ala este. In loc sa zici multumesc nenean ca te-am invatat ceva azi, tu o iei pe aratura. Nu-i nimic, mai stau pe aici si te imblanzesc eu pana la urma. Ma pricep la animalute ca tine ... jus200123456789 (fara numar, fara numar, pe limbajul tau de manelist incult).

-
luciflor
jus2001 wrote:Bai eu zic ca sunteti handicapati intelectuali si ar trebui sa mergeti in scaun cu rotile pentru asta ca sa nu calcati gresit. Daca imi pierd timpul cu voi e vina mea asa ca va urez viata placuta desi veti suferi niste chinuri ingrozitoare provocate de starea de boala in care va aflati. Incercati sa luati un tratament preventiv si sa mai tineti guritele inchise pentru ca va faceti de rusine. Si nu e de mine, dar sunt multi membri ai forumului care si-ar putea schimba parerea despre voi. Mahalaua de care vorbea cineva mai sus nu e pentru voi. Acolo sunt oameni eleganti si modesti - fura, talharesc, dar isi dau seama de prostia lor. Aici apare diferenta. Mai analizati!

Bingo. 100 %. Eu sunt handicapat locomotor. Handicapatul intelectual cu ifose esti tu. Mie imi place sa imi pierd vremea cu tine pentru ca iti dai ifose peste tot, si la civil, si la penal, si la barfe, si la divagatii, iar mie imi provoaca o placere imensa. Intelectuala.
-
student_com
Voi ce faceti acum , continuati ce am inceput eu cu dricaru ? Eu zic , din respect pentru ceilalti, sa terminati cu "atacurile la persoana" sau cel putin sa le mutati pe "privat". Si pentru a nu fi lupul moralist ,promit sa opresc si eu la randunmi polemicile cu bunul meu prieten, dricaru.
PS- Stiu ca am promis dar mesajul asta nu se pune sau ...e ultimul.
Daca vanezi niste greseli gramaticale seci si gata subiectul, nu faci altceva decat sa ne intaresti convingerile despre caracterul tau urat, sa nu zic infect. (nan ca am ziso!).Mai iarta si tu ca de... nu suntem toti invatati ca domnia ta ...domnule Goe! In rest pari baiat istet si chiar te apreciez pentru asta. Cat despre caracter ...nu pune la suflet...nu e vina ta !!
-
elena_av
e furt simplu
nu suntem pe ipoteza de la 152 lit.a
totdeauna accesibil publicului nu se confunda cu ocazional/temporar accesibil publicului, cum este cazul magazinului;
-
flaviusnet
epaaaa:box!!bune schimburile,dar fara substanta...
-
dricaru
Nu vreau sa par rautacios...
Dar Luciflor are cel mai urit avatar p care mintea il poate concepe!!
Orice epitet este de prisos....
-
krisstina
Bai, Dricaru, nu ca vreau sa-i iau apararea lui Luciflor, care m-a suparat ca se baga ca musca-n lapte si mi-a gonit unul dintre preferati, dara avatarul tau o fi frumos? Ce te tot iei de fetele oamenilor?

Ia fa tu o galerie foto numai cu poze sexy sa ne alegem avatarurile de acolo, sa-ti facem pe plac.
-
jus2001
Nu stiu ce s-a intamplat pe aici, cine pe cine a gonit, dar sunt sigur ca avatarul lui dricaru este mult mai inspirat si mai personalizat decat al lui luciflor!
-
krisstina
Pe mine chiar ma hipnotizeaza cu privirea lui intensa si cu cercurile alea din frunte. 8O
-
alcali
eu cred ca si hraneste porumbeii din centrul orasului si plange la sfarsitul "Titanicului".
-
luciflor
dricaru wrote:Nu vreau sa par rautacios...
Dar Luciflor are cel mai urit avatar p care mintea il poate concepe!!
Orice epitet este de prisos....
Am rezolvat problema.

Acum daca va zgarii nu va veti mai supara. Sunt prea dragalas.