A FOST NASPA !...raspuns la faza cu compania franceza
Mai trebuie luat in calcul si un alt aspect - nici unul dintre cele doua procese (banuiesc ca unul va fi cu privire la litigiul de munca si unul penal) nu va dura mai putin de 3 luni.
Ce vei face in acest timp - chiar daca pana la sfarsit le vei castiga pe amandoua?
Mai exista ceva bani de rezerva?
Daca chiar esti asa de orgolios eu ti-as recomnda urmatoarele:
- accepta banii;
- poti continua cu procesul penal - care se va termina nu se stie cand.
Ce vei face in acest timp - chiar daca pana la sfarsit le vei castiga pe amandoua?
Mai exista ceva bani de rezerva?
Daca chiar esti asa de orgolios eu ti-as recomnda urmatoarele:
- accepta banii;
- poti continua cu procesul penal - care se va termina nu se stie cand.
Domnule inginer, nu am vrut sa intervin pana acum, pentru ca si eu sunt tot inginer ca profesie de baza si parerea mea nu conteaza, dar aveti perfecta dreptate
SI CEALALTA PROFESIE CARE NU E DE BAZA CE PROFESIE E?
eu cred ca te-ai pierdut in sinergia faptelor aleatoare domnule mo0derator
AICI NU ERA VB DESPRE CE ROMANI SUNT FERICITI SA AIBA UN ASEMENEA SALAR !
DAR MESAJUL TAU IMI ADUCE AMINTE DE VREMURILE MULT APUSE !
NU MAI TRAIM IN VREMURILE MULT APUSE !...........
AVEM DREPTUL SA AVEM CE SALAR DORIM DOMNULE INGINER MODERATOR!
DAR ASTA BINEINTELES DACA SUNTEM INGINERI CAPABILI
SI CEALALTA PROFESIE CARE NU E DE BAZA CE PROFESIE E?
eu cred ca te-ai pierdut in sinergia faptelor aleatoare domnule mo0derator
AICI NU ERA VB DESPRE CE ROMANI SUNT FERICITI SA AIBA UN ASEMENEA SALAR !
DAR MESAJUL TAU IMI ADUCE AMINTE DE VREMURILE MULT APUSE !
NU MAI TRAIM IN VREMURILE MULT APUSE !...........
AVEM DREPTUL SA AVEM CE SALAR DORIM DOMNULE INGINER MODERATOR!
DAR ASTA BINEINTELES DACA SUNTEM INGINERI CAPABILI
1. Domnule inginer, iau se scrie impreunat: Eu iau, tu iei, el,ea ia ...RAZVAN29 wrote:DA imi este clar ca nu mai am ce cauta pe acest forum !.....
SIGUR NU O SA MA MAI I-AU DE COLEGII DV DE PE FORUM !....
DAR CEI CARE MI-AU DAT SFATURI sincere le multumesc
ok ceeao
2. Daca ati spus ceeao, pai ceeao sa fie. Gata. Ajunge. Ati primit suficiente sfaturi sincere, pentru aceste vremuri moderne. Aveti si avocata acum. Nu trebuie sa va mai bateti capul cu prostii de ordin juridic. Aveti suficiente probleme cu forta centrifuga. Sa nu va prinda si forta centripeta si sa va arunce in exterior...
razvan, chiar nu am vrut sa intervin dar nu ma pot abtine: eu inteleg ca e problema ta personala si esti furios insa cauta sa gandesti la rece:
1. ce onorariu ia avocata ta?
2. in conditiile acestui onorariu ce crezi, e mai interesata sa ia banii astia si sa poarte un proces sau sa nu ii ia si sa accepti tu oferta firmei
3. sigur ca litigiul de dreptul muncii il vei castiga, dreptatea e de partea ta. Firma va fi obligata sa te reangajeze si sa-ti plateasca salariul retroactiv. Asta insemna mai multi bani. Insa numai daca nu te-ai angajat in alta parte. Daca da, atunci au obligatia sa-ti plateasca numai diferenta intre ce ai fi castigat la ei si ce ai castigat la noul loc de munca. Daca diferenta asta exista. Daca nu, atunci nu-ti dau nimic. Deci mai bine salariul pe 3 luni. Ti-a zis asta avocata ta? Daca nu, mergi la intrebarea nr. 2.
4. Nu e civilizat sa jugnesti oameni care au vrut sa te ajute. Ai intrat pe acest forum in cautare de sfaturi. Si s-au gasit oameni care ti le-au dat.
5. Nu te atinge de Nicuvar. E prietenul nostru.
@Rosia Montana: de cand ai devenit astfel, ca nu te recunosc. Sau a intrat altcineva folosind nick-ul tau? Oamenii merita sa castige bani adevarati pentru munca lor si au drepturi care trebuie respectate. Indiferent daca sunt rai de gura sau se cred destepti. Si nu sunt. Sau poate ca sunt.
Revin, nu asa mi-ai parut a fi. Si aceasta noua fata nu-mi place. Revino, te rog! :(
@Nicuvar: lasa naibi forta centripeta. daca ai sa "sapi" prin forum ai sa vezi ca ne-am mai certat furca pe aici si am sfarsit prin a deveni prieteni (vezi pentru exemplificare eu cu Fira, eu cu Procurorul, eu cu Elis, eu cu Croc) si altii cu altii. Din contradictie se naste progresul
1. ce onorariu ia avocata ta?
2. in conditiile acestui onorariu ce crezi, e mai interesata sa ia banii astia si sa poarte un proces sau sa nu ii ia si sa accepti tu oferta firmei
3. sigur ca litigiul de dreptul muncii il vei castiga, dreptatea e de partea ta. Firma va fi obligata sa te reangajeze si sa-ti plateasca salariul retroactiv. Asta insemna mai multi bani. Insa numai daca nu te-ai angajat in alta parte. Daca da, atunci au obligatia sa-ti plateasca numai diferenta intre ce ai fi castigat la ei si ce ai castigat la noul loc de munca. Daca diferenta asta exista. Daca nu, atunci nu-ti dau nimic. Deci mai bine salariul pe 3 luni. Ti-a zis asta avocata ta? Daca nu, mergi la intrebarea nr. 2.
4. Nu e civilizat sa jugnesti oameni care au vrut sa te ajute. Ai intrat pe acest forum in cautare de sfaturi. Si s-au gasit oameni care ti le-au dat.
5. Nu te atinge de Nicuvar. E prietenul nostru.

@Rosia Montana: de cand ai devenit astfel, ca nu te recunosc. Sau a intrat altcineva folosind nick-ul tau? Oamenii merita sa castige bani adevarati pentru munca lor si au drepturi care trebuie respectate. Indiferent daca sunt rai de gura sau se cred destepti. Si nu sunt. Sau poate ca sunt.
Revin, nu asa mi-ai parut a fi. Si aceasta noua fata nu-mi place. Revino, te rog! :(
@Nicuvar: lasa naibi forta centripeta. daca ai sa "sapi" prin forum ai sa vezi ca ne-am mai certat furca pe aici si am sfarsit prin a deveni prieteni (vezi pentru exemplificare eu cu Fira, eu cu Procurorul, eu cu Elis, eu cu Croc) si altii cu altii. Din contradictie se naste progresul
si ce am zis eu ca nu am primit safturi sau ca nu am fost ajutat !
AM ZIS CLAR CEI CARE AU AO AFACERE SI AU ANGAJATI SA SE ABTINA SA IMI DEA SFATURI !!!!CACI CLAR FARA SA VREA NU POT SA FIE IMPARTIALI!
AM TOT INSISTAT CU ACEST LUCRU !
KIAR NU E NIMENI PE FORUMUL AWSTA SA RECUNOASCA CA AM DREPTATE IN CEEA CE PRIVESTE SFTURILE DEIN PARTEA CELOR CARE AU O AFACERE
ok uite eu m-am linistit sa lasam acest topic asha cum e si sa nu il mai umplem cu jigniri si alte chestii de genul asta
caci poate cineva in viitor o sa aiba o problema asemanatoare si o sa doreasca sa se inspire
atat
va multumesc
RAZVAN
AM ZIS CLAR CEI CARE AU AO AFACERE SI AU ANGAJATI SA SE ABTINA SA IMI DEA SFATURI !!!!CACI CLAR FARA SA VREA NU POT SA FIE IMPARTIALI!
KIAR NU E NIMENI PE FORUMUL AWSTA SA RECUNOASCA CA AM DREPTATE IN CEEA CE PRIVESTE SFTURILE DEIN PARTEA CELOR CARE AU O AFACERE
ok uite eu m-am linistit sa lasam acest topic asha cum e si sa nu il mai umplem cu jigniri si alte chestii de genul asta
caci poate cineva in viitor o sa aiba o problema asemanatoare si o sa doreasca sa se inspire
atat
va multumesc
RAZVAN
si ce am zis eu ca nu am primit safturi sau ca nu am fost ajutat !
atat
va multumesc
RAZVAN
atat
va multumesc
RAZVAN
RAZVAN29 wrote:si ce am zis eu ca nu am primit safturi sau ca nu am fost ajutat !
atat
va multumesc
RAZVAN
nici unul dintre cei de pe acest forum nu are o afacere. Si daca totusi exista vreunul acela nu da sfaturi juridice.
Asta pentru simplul fapt ca avocatura este o profesiune liberala iar consilierii juridici sunt, de regula, angajati si nu angajatori.
altfel iti dorim succes.
Sfat: citeste si ce nu-ti convine si retine. Dumnezeu stie cand vei avea nevoie de informatia aceea.