A FOST NASPA !...raspuns la faza cu compania franceza

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
RAZVAN29

A FOST NASPA !...raspuns la faza cu compania franceza

Post by RAZVAN29 » 09 Jan 2006, 13:41

Buna

Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns pe forum in acest week-end si am fost oarecum in tema astazi la confruntarea de la servici
dar sa va povestesc cum au evoluat lucrurile

ora 8.00 intru in birou am spus Buna dimineata SI la multin ani)in lb franceza bineinteles ca era si seful meu la birou (E SI EL FRANCEZ)(toata lumea se uita ca la urs la mine )

ora 8.10 iese patronul din biroul lui deoerece vazuse ca intrasem .(birourile la noi fiind despartite de pereti de sticla
patronul intreaba domnisoara care se ocupa de personal ce cauta asta aici?la care eu inetrvin si ii raspund asha

Am venit la servici caci mi s-a terminat concediul
la care el raspunde ca isi aminteste ca am fost concediat
la care eu incep deja sa ma enervez se cunostea asta in tonul vocii si ii raspund asa

da asa este asta imi amintesc si eu ,dar ca sa fie reala concedierea trebuia sa imi dai o instiintare in scris cu motivele si eventual perioada de preaviz

la care el intervine: ce ce preaviz nu mai am nevoie de tine si gata

raspund eu acum: ok nu mai ai nevoie de mine dar oricum legea tre sa o respecti si sa ma concediezi conform procedurilor legale

faza la care intra nervos in biroul lui si cheama in birou si pe domnisoara care se ocup[a de personal

eu in acest timp ies afara si fumez o tigara .........o aprind si pe a doua moment in care iese dupa mine domnisoara care se ocupa de personal si imi spune ca ra fi bine sa imi las o demisie caci da mult mai bine in cartea de munca
ATUNCI EU AM INTREBAT-O PE DOMNISOARA DACA SCRIE PROST PE FRUNTEA MEA ?
SI I-AM SPUS CA ASSTEPT DOCUMENTUL OFFICAL DE CONCEDIERE

ora 10 :20 minute acceler in tromba din curtea firmei

ce e de facut fratilor?

ii dau in judecata?

va rog cu remarci de genul ca trebuia sa stau relaxat la servici sa nu LE VAD PE FORUM ....................ATMOSFERA ERA URATA SI SE UITAU TOTI CA LA URS LA MINE !
ERA CLAR CA SINGURA SOLUTIE REA SA PLEC

ASTEPT OPINII

PARERI

CU RESPECT

RAZVAN

aiurel

Post by aiurel » 09 Jan 2006, 13:52

De ce tot insisti cu darea lor in judecata?
Pe ce motiv?

ELI

Post by ELI » 09 Jan 2006, 14:04

Era bine daca ascultai sfaturile pe care le-ai primit pe forum.Acum le-ai dat un prilej de a-ti considera orele in care ai lipsit absente nemotivate, deci o abatere.

RAZVAN29

Post by RAZVAN29 » 09 Jan 2006, 14:06

sa zicem pentru urmatoarele motive deocamndata

pe nerespectarea acestor articole din codul muncii

Art. 40. - (1) Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
a) sa stabileasca organizarea si functionarea unitatii;
b) sa stabileasca atributiile corespunzatoare pentru fiecare salariat, in conditiile legii

Art. 73. - (1) Persoanele concediate in temeiul art. 61 lit. c) si d), al art. 65 si 66 beneficiaza de dreptul la un preaviz ce nu poate fi mai mic de 15 zile lucratoare.

Art. 108. - Timpul de munca reprezinta timpul pe care salariatul il foloseste pentru indeplinirea sarcinilor de munca.
Art. 109. - (1) Pentru salariatii angajati cu norma intreaga durata normala a timpului de munca este de 8 ore pe zi si de 40 de ore pe saptamana

etc si bla bla bla si multe alte motive

defectu

Post by defectu » 09 Jan 2006, 14:17

ai facut o miscare gresita! Mergi fuguta si ia-ti un Concediu Medical pt ziua de azi .

RAZVAN29

Post by RAZVAN29 » 09 Jan 2006, 14:21

EU NU POT SA VA INTELEG FRATILOR !
CE SA STAU CU FORTA ACOLO ................SA SERVICI
EI NU MA MAI VOR
PUR SI SIMPLU AS STA IN PICIOARE SAU PE UN SCAUN INTR-UN COLT FARA SA FAC NIMIC...........

CE TOT O DATI CA AM FACUT GRESEALA

AM RELATAT DESTUL DE CLAR DISCUTIA..............

A INTREBAT FRNCEZUL CE CAUT AICI!!!!!!!!!!
CE NU VA ESTE CLAR
IDEEA ESTE CA II DAU IN JUDECATA

AM TOATE PROBELE DE PARTEA MEA

IN DIMINEATA ASTA AM INREGISTRAT PE TELEFON TOATA CONVERSATIA DE ACOLO

OK

PA MERCI

rosia_montana

Post by rosia_montana » 09 Jan 2006, 14:24

sincer nu am citit chiar tot ce s-a scris la subiectul asta......dar ma intreb ce a determinat atitudinea asta din partea sefilor tai? :?:

defectu

Post by defectu » 09 Jan 2006, 14:24

Sesizeaza si la I.T.M. - URGENT!

RAZVAN29

Post by RAZVAN29 » 09 Jan 2006, 14:27

E orba despre o companie tare tre sa recunosc aveam un salar de 1200 euro net trecut in cartea de munca .nimic la negru
atitudinea sefilor francezi a fost determinata de ""de rautatea angajatilor romani ""care au pus vb urate ..etc si bla bla bla ...........
eram singurul ing in domeniu din companie urmam sa fiu promovat

colegii mei romani mi-au facut-o
eu calatoream des nu aveam timp sa stau la birou sa pup seful in cur toata ziua

asta e

s-a intamplat

defectu

Post by defectu » 09 Jan 2006, 14:30

....ALTFEL, ....absente nemotivate, convocare pt cercetare, cercetare (formal), decizie desfacere disciplinara CIM, comunicare = fara servici, fara indemnizatie somaj

RAZVAN29

Post by RAZVAN29 » 09 Jan 2006, 14:31

am sa ma duc sa incerc sa imi i-au si un concediu medical

nu mai puteam ramana in firma .....PUR SI SIMPLU A INTREBAT CE CAUT AICI ............

ASTA E HARTUIRE DE ACUM .................

NU STIU CE SA FAC MA DUC SA IMI I-AU SI UN CONCEDIU MEDICAL POATE REUSESC
FAC SESIZARE LA ITM SI CAUT UN AVOCAT SA INTREB CE SANSE AM DACA DESCHID UN PROCES

LA REVEDERE

MULTUMESC PT SFATURI

dinubocos

Post by dinubocos » 09 Jan 2006, 14:44

Ti s-a pus pata pe ei vad!
Vrei neaparat sa iti reparezi onoarea la tribunal!
Am doar o mica intrebare: ce vrei sa ceri de la onorata instanta?

RAZVAN29

Post by RAZVAN29 » 09 Jan 2006, 14:59

AM O INTALNIRE LA ORA 18 CU UN AVOCAT O SA imi spuna el mai bine ce trebuie facut

dar asha ca idee intentionez sa deschid un proces pentru patronul francez
care m-a injurat in public devenind isteric (la aceasta am 2 martori)

si voi cere daune moralein valoare de ..........o sa ma consult cu avocatul

si al doilea proces o sa il intentez deoarece nu m-au primit la servici desi nu m-au instiintat in scris de desfacerea contractului de munca sau ca intentioneaza sa faca asta (la aceasta poveste am o inregistrare)

LA REVEDERE

SI UN AN CAT MAI BUN LA TOATA LUMEA

RAZVAN29

Post by RAZVAN29 » 09 Jan 2006, 15:02

IN PRIMUL PROCES VOI CERE DAUNE MORALE

IAR IN ALDOILEA ATAT MATERIALE CAT SI MORALE(nu intreba de ce.mai bine citeste toate msj csrise de mine

numai bine

defectu

Post by defectu » 09 Jan 2006, 15:11

Image

...si succes!

Post Reply