Buna!
am si eu nevoie de un pic de ajutor..poate ma ajutati cu un sfat
trebuie sa inchei un contract de munca..ideea e ca in contract ma cam obliga sa semnez urmatoarea clauza:"in cazul in care prezentul contract inceteaza din motive imputabile angajatului acesta va plati angajatorului o suma echivalenta cu salariul net incasat sau care se poate incasa de angajat pe o perioada de 3 ani, acesta reprezentand contravaloarea perfectiobnarii profesionale...."...
ma speria obligativitatea asta...si nu-i vad rostul dar nu am ce face....exista vreo posibilitate de a o contracara de a iesi legal si frumos curat ca lacrima in cazul incalcarii clauzei?
nu cumva pt o astfel de clauza trebuie sa plateasca angajatorul un plus de 25% la salariu?
ma puteti ajuta?xce sa fac? vreau sa semnez ca e un p[ost bun si e 12 mil salariul, contravaloarea..."perfectionarii" ar fi de vreo 400 de milioane...
inca ceva...functia de consilier juridic e considerata functie de conducere sau de executie...????
clauza de formare profesionala?????
"contravaloarea perfectionarii profesionale" ?
Te angajezi cumva la un cabinet de avocatura sau altceva de genul acesta?
Despre ce fel de perfectionare profesionala poate fi vorba?
Din cate stiam eu acea majorare cu 25% se aplica in cazul unei clauze de confidentialitate si ar trebui sa fie cam obligatorie.
Functia de consilier juridic este o functie de executie.
Te angajezi cumva la un cabinet de avocatura sau altceva de genul acesta?
Despre ce fel de perfectionare profesionala poate fi vorba?
Din cate stiam eu acea majorare cu 25% se aplica in cazul unei clauze de confidentialitate si ar trebui sa fie cam obligatorie.
Functia de consilier juridic este o functie de executie.