Examene, rezultate, pareri, etc
-
rox_alina
bravo, Simmy! O sa ai Sarbatori reusite si anul acesta! Mult succes si...sa ne auzim cu bine dupa juramant!
Sarbatori fericite tuturor!
-
rox_alina
Are cineva idee de vreo firma care face robe la comanda? In zona Moldovei m-ar interesa. In Botosani nu am gasit nimic...si vine 3 ianuarie si nu am roba!!!

Voi v-ati procurat deja, domnilor stagiari?
(ce framantari am si eu de Sarbatori...

)
-
alcali
-
rox_alina
merci dar as fi vrut doar sa o cumpar si sa nu ma complic cu croitori...stii cum sunt...
si sunt stresata pt ca deja am primit "in brate" cateva dosare...
incerc sa ma calmez zilele astea...
-
alcali

sorry ,nu sunt de prin partile moldovei si nu stiu firme..de asta iti si zisei

metoda cu croitorul.
ei ,lasa dosarele un pic ca te prinde Anul Nou asa si ramai cu dosare in brate tot 2006-le.

-
mariusms
-
giovanni
Ca sa vezi ce probleme avem: tocmai roba! Eu mi-am cumparat una de la barou, aveau pe stoc. Am probat vreo 3 si pana la urma am ales. A fosr 1.100.000 lei (de aia vechi). Dar nu are blanitza !!! Are alb acolo unde trebuie sa fie, dar e material textil. Si vreau blanitza !!!
AN NOU FERICIT!!! Pe toate planurile.
-
femme
LA MULTI ANI!!!!!
Vreau sa va intreb daca stiti cand incep inscrierile in tablou, sau cand vin numirile de la Bucuresti.
-
rox_alina
he he, flavius, tu ai o problema si mai si! sunt blanite in comert! coase-ti una!

LA MULTI ANI!
La noi numirire si inscrierile au venit inca din decembrie. sapt asta depunem juramantul si...la atac! 8-)