malpraxis
am si eu un caz de malpraxis- ucidere din cupla si pana acum nu am reusit nimic.
asa ca sa nu-ti faci prea mari sperante.
iar organul de cerecetare penala (care s-ar putea prin "ideean lui Basescu sa devina chiar procuror) nici macar nu mi-a incuviintat o noua experitza, ci doar a supus-o avizarii pe cea efectuata la un SML si trimisa spre avizare unui IML- cele deja aranjate de "medici"
daca putem schimba idei si informatii, trimite-mi MP.
asa ca sa nu-ti faci prea mari sperante.
iar organul de cerecetare penala (care s-ar putea prin "ideean lui Basescu sa devina chiar procuror) nici macar nu mi-a incuviintat o noua experitza, ci doar a supus-o avizarii pe cea efectuata la un SML si trimisa spre avizare unui IML- cele deja aranjate de "medici"
daca putem schimba idei si informatii, trimite-mi MP.
Ce sa ceri medicilor legisti - cauza decesului, of course, in detaliu, cu toti factorii cauzatori in context, ca au astia un stil de a raspunde... Dar te previn si eu, ca daca Colegiul Medicilor constata ca medicul respectiv a procedat corect in efectuarea interventie (i.e. conform protocolului medical in vigoare), poti sa stai cu raportul IML in brate in vecii vecilor, si tot degeaba. Si daca fatul s-a mai si nascut mort, de fapt, poti sa-ti iei liber deja de craciun...