afisare rezultate

Examene, rezultate, pareri, etc
innuenda

Post by innuenda » 06 Dec 2005, 22:45

Va multumesc la toti, sunteti super draguti si da, am o medie foarte buna de intrare, dar am vazut si mai bune decat a mea. Una peste alta am fost apreciata cu notele pe care mi le-as fi dat si eu, exceptand o singura materie (penalul) unde am luat doar 8 desi eu m-am apreciat cu mai mult. Dar si daca as fi intrat cu 7 pe linie tot aceeasi bucurie as fi avut-o! :-P Bafta in continuare galatenilor, la rezultate, si celor care intra la contestatii, sa se rezolve cu bine!

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 06 Dec 2005, 23:15

eram sigur ca reusesti :aplauze: :aplauze: :aplauze:

gavril

Post by gavril » 06 Dec 2005, 23:40

Felicitari celor admisi!
Felicitari Innuenda ! Ai ales o profesie nobila ..
Sa-ti pastrezi tot timpul integritatea profesionala .. si sa te feresti de compromisuri mai putin morale !!

serafim

Post by serafim » 07 Dec 2005, 00:56

:aplauze: :aplauze: :aplauze: felicitari Innuenda...sper sa te vedem mai des de acum incolo !!!

innuenda

Post by innuenda » 07 Dec 2005, 01:41

serafim, ba eu sper sa nu ma prea vedeti de multi clienti ce-o sa am :-D :-D Desi...itns a day dream...itns a nice one :razz:

serafim

Post by serafim » 07 Dec 2005, 02:05

D-ne da sa ai clienti cat mai mult....daaaar nu merita sa-ti irosesti noaptea dormind :-D :-D :-D
daca ne-am pune sa calculam 75% din viata dormim .
uite eu prefer sa discut prostii cu voi ( noaptea ) si ziua imi vad de clienti... :grin: o sa am timp sa ma odinesc...cand mor... pana atunci PE BARICADE :mrgreen: :skul:

nicuvar

Post by nicuvar » 07 Dec 2005, 12:22

Felicitari tuturor, mult succes in continuare si sa nu ne uitati.
De ce sunt atat de multe topicuri pentru felicitari? Eu doar azi am aflat de clujencele mele :kiss: :kiss: :kiss: Stiam de rox_alina, giovanni, alcali, razvanfer, innuenda, dar de vetabeta si ildi :floare: nu.

Image

serafim

Post by serafim » 07 Dec 2005, 14:12

Mai mai Niculeeeeeee !!!!!
Ti-a fost greu cu atatea zile si nopti pierdute:
- ziua ta de nastere , ziua lui Andi de nume, zilele VOASTRE onomastice....normal ca nu ai mai avut timp de restul !!!!
Siiiii te bsi iertam pt.scapari :grin: :kiss: :kiss: :kiss: :-D :-D :-D

fuji

Post by fuji » 07 Dec 2005, 14:58

Innuenda wrote:serafim, ba eu sper sa nu ma prea vedeti de multi clienti ce-o sa am :-D :-D Desi...itns a day dream...itns a nice one :razz:
Ba dimpotriva, asa cum spunea un mare avocat , este de preferat sa-ti selectezi clientii si sa cauti cauze putine si banoase-chiar daca sunt grele (pe care le poti pregati fara stress )iar in rest , contracte de consultanta permanenta cu diverse SC-uri :lol:

razvanfer

Post by razvanfer » 07 Dec 2005, 15:14

apropos, La Multi Ani nicuvar si tuturor celorlalti nici :grin: si nicolete pt ziua de ieri, dar nu numai, ci pt toate zilele care se vor scurge intre ieri si viitoarea sarbatorire a sfantului nicolae.

altceva, ce sa mai zic ? take care all of u si intr-adevar cat mai putini clienti si mai banosi. Dar asta abia dupa stagiu ca amun tre sa invatam intai cum merg lucrurile, care-i " shpilun ". :-D :-D :-D

Vanity, my favourite sin!

giovanni

Post by giovanni » 07 Dec 2005, 17:05

razvanfer wrote:amun tre sa invatam intai cum merg lucrurile, care-i " shpilun "
O sa vezi care-i "shpilu" cand tu, sharmant avocatzel, vei fi desemant aparator din oficiu pe langa toti infractorii aia care miros urat. Ca la inceput de asa ceva vom avea parte. Si continuand pe aceasta linie sceptica spun ca vom pierde procese la greu (cum sa-l scap de puscarie daca a fost prins in flagrant furand, sa zicem). Oricum, mai gasim o atenuanta, mai cautam amanare, etc. Va fi greu la inceput si sunt sigur de asta. Dar vor veni si zile bune. Cel putin asa sper.

razvanfer

Post by razvanfer » 07 Dec 2005, 17:42

Giovanni uiti ca poti castiga nu doar scapandu-l de cushca, ci si prin schimbarea unei incadrari juridice, din furt calif, in furt simplu spre exemplu, din vat corp grava in loviri sau alte chestii. Poti convinge instanta sa admita circumstante atenuante si in baza acestora sa pronunte o pedeapsa cu suspendare, pedeapsa care ar fi trebuit executata dc nu ai fi fost tu, acel "sharmant avocatel"

Si sa stii ca de mult ori, astia care miros urat, infractorii aia negri si urati, pot sa iti zambeasca si sa iti spuna un "multumesc domnun arvocat" ca te bucuri mai mult decat de milionun ala de la MJ

Pa pa si numan bine

razvanfer

Post by razvanfer » 07 Dec 2005, 17:43

Giovanni uiti ca poti castiga nu doar scapandu-l de cushca, ci si prin schimbarea unei incadrari juridice, din furt calif, in furt simplu spre exemplu, din vat corp grava in loviri sau alte chestiuni. Poti convinge instanta sa admita circumstante atenuante si in baza acestora sa pronunte o pedeapsa cu suspendare, pe care in alte conditii, dc nu ai fi fost tu, inculpatul ar fi trebuit sa o execute

Asa ca nu te gandi ca vei castiga doar daca il scapi cu totul de puscarie, pt ca asa ceva nu se poate.

In rest, toata stima si pt aia care miros urat. Stii, lucrez de un an cu maestrul meu si am intalnit destule cazuri in care ala care miroase urat plateste mai repede si mai cu incredere si placere (daca se poate numi asa) onorariul, decat patronul cine stie carui SC

Multa sanatate si Doamne-ajuta :lol:

giovanni

Post by giovanni » 07 Dec 2005, 18:33

Pai am spus ca poti gasi o atenuanta, etc. Evident ca e uneori imposibil sa-i scapi de tot. Cand ma gandesc ca am vazut prin instanta unii avocati din oficiu atat de prost pregatiti si totodata dezinteresati de soarta celui pe care il aparau... Eu nu as putea fi vreodata asa.

rox_alina

Post by rox_alina » 07 Dec 2005, 18:52

La multi ani Nicuvar pt ieri! Scuze ca nu am postat ieri dar m-a pus "maestrul" la treaba si pe langa faptul ca ajung tarziu, mai am de facut papa, ingrijit sotior :) Ei, ma obisnuiesc eu! Sper ca la anun sa fiu pe faza! Multumim pt felicitari!

Post Reply