FELICITARI!!!!!!

Examene, rezultate, pareri, etc
rosia_montana

FELICITARI!!!!!!

Post by rosia_montana » 05 Dec 2005, 18:08

Zanuta Alcalinuta a intrat in Barou :kiss: :floare:

Pe cine mai felicitam? :-P

nicuvar

Re: FELICITARI!!!!!!

Post by nicuvar » 05 Dec 2005, 18:16

rosia_montana wrote:Zanuta Alcalinuta a intrat in Barou :kiss: :floare:

Pe cine mai felicitam? :-P
:aplauze: :aplauze: :aplauze:

Ii felicitam pe toti. Sa ne dea de stire !!!
Image

mariusms

Post by mariusms » 05 Dec 2005, 20:14

FELICITARI ZANUTO-ZBURATOARE, PARDON, D-RA AVOCAT!!! :floare: :floare: :floare: :kiss: :kiss: :kiss: :cafea: :cafea: :cafea:

alcali

Post by alcali » 05 Dec 2005, 20:33

Imagemultumeeesc!

excalibur

Post by excalibur » 06 Dec 2005, 07:59

Pentru Alcali:

:floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare:

serafim

Post by serafim » 06 Dec 2005, 08:43

:aplauze: :aplauze: :aplauze: FELICITAAAARI !!!!!! siiiiii la mai mare !!!!

norocel

Post by norocel » 06 Dec 2005, 09:07

Felicitari si multa bafta! :kiss:

innuenda

Post by innuenda » 06 Dec 2005, 09:22

Felicitari alcali, vetabeta, ildi si toti cei care se pot deja lauda ca sunt avocati stagiari. Bucurestiul e pe stand by. Culmea e ca si Galatiul asteapta, care e orasul meu de origine. Deci si daca nu ma stabilizam in Bucuresti dupa faculta, tot nu aveam noroc de rezultate mai rapide.

simmy

Post by simmy » 06 Dec 2005, 10:54

Felicitari!!!!

Galatiul inca mai asteapta .... eu sper ca azi - maine sa se afiseze rezultatul ... dan mari sanse nu-s.

vetabeta

Post by vetabeta » 06 Dec 2005, 12:06

Felicitari inca o data la toata lumea! Si poate imi spune si mie cineva ceva sa ma bucur. Ca eu nu ma pot gandi decat la faptul ca am invatat 6 luni si asta nu se reflecta in notele primite. Mi se pare aberant ce note s-au dat, unii care ziceau ca nu au stiut nici de 5 iau 7, altii care zic ca au stiut de 8 iau 5...Cred ca s-au corectat din avion. Mda...important e ca l-am luat si va veni si vremea sa arat ce si cat stiu....pe bune de data asta. Si cred ca asta va fi mai greu decat orice examen, deoarece va fi un exmamen de fiecare zi de acum incolo.
Noi sa traim si sa bem o bere.....aloo....n-avem icon de bere??? No bine, dam o cafea :cafea: :cafea: :cafea: :cafea:

ELI

Post by ELI » 06 Dec 2005, 12:34

Nu are rost sa te superi pentru ca notele nu-ti reflecta cunostintele si valoarea.Au patit-o si altii.Important e sa crezi in tine.Sunt sigura ca le vei dovedi cine esti.
Mult succes in continuare! :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare:

manu_z

hey

Post by manu_z » 06 Dec 2005, 12:40

:-? :cry:

aspy

Post by aspy » 06 Dec 2005, 13:34

Lasa, Manun, "tomorow is another day.." data viitoare ai sa fii pe faza, acuma ai experienta examenului..
FELICITARI si SUCCES in continuare proaspatilor aparatori ai legii!!!

Si LA TOATA LUMEA BERE!!!

razvan_c

Post by razvan_c » 06 Dec 2005, 13:42

vetabeta wrote:Felicitari inca o data la toata lumea! Si poate imi spune si mie cineva ceva sa ma bucur. Ca eu nu ma pot gandi decat la faptul ca am invatat 6 luni si asta nu se reflecta in notele primite. Mi se pare aberant ce note s-au dat, unii care ziceau ca nu au stiut nici de 5 iau 7, altii care zic ca au stiut de 8 iau 5...Cred ca s-au corectat din avion. Mda...important e ca l-am luat si va veni si vremea sa arat ce si cat stiu....pe bune de data asta. Si cred ca asta va fi mai greu decat orice examen, deoarece va fi un exmamen de fiecare zi de acum incolo.
Noi sa traim si sa bem o bere.....aloo....n-avem icon de bere??? No bine, dam o cafea :cafea: :cafea: :cafea: :cafea:
Felicitari Vetabeta, toate bune si frumoase, dar trezeste-te din vis: TRAIESTI IN ROMANIA :!: :!: :!:
Chestiile astea se intampla in fiecare zi si sa-ti spun un secret: nu poti face absolut nimic ca sa le schimbi; e foame de bani.
Dar sunt sigur ca meseria de avocat te va aduce pe "calea cea buna" in cel mai scurt timp. :-D :-(

ildi

Post by ildi » 06 Dec 2005, 13:57

Intr-adevar notele nu reflecta realitatea, eu am avut MARE NOROC de note relativ bune pt. cat am invatat, dar destul de ciudate, prea mari la proceduri
( unde am lipsuri maaaari ) si mici la civil, desi am avut noroc de subiecte usoare si am stiut relativ bine...Nu stiu ce sa cred, ma bucur ca am fost admisa, pt. mine e o mare realizare si cel mai frumos cadou de Mos, multumesc mult pt. felicitari.

Si voi profita de voi pana invat si eu tot ceea ce stiti!
Tat tat tat fur de la voi!!! :-P

Post Reply