ma aleg cu puscarie?
Piq frate, sa nu crezi ca va cadea cineva in capcana provocarii tale, nu cred ca vrea careva profesionist de pe forum sa faca parada de cunostinte juridice, rezolvadu-ti speta in direct. Sa nu te indoiesti nici o clipa ca exista pe forum vreun avocat care nu stie care e incadrarea si procedura si salvarea ta.
Am inceput pana si eu sa imi pierd rabdarea, de fapt CE VREI ?
Din tot ce ti s-a spus pana acum, puteai ori trebuia sa intelegi ce ati facut si mai ales ce ai de facut de acum incolo.
Este ultima oara cand intervin si tot pt. ultima oara indraznesc sa-ti spun DU-TE LA UN AVOCAT.
Din tot ce ti s-a spus pana acum, puteai ori trebuia sa intelegi ce ati facut si mai ales ce ai de facut de acum incolo.
Este ultima oara cand intervin si tot pt. ultima oara indraznesc sa-ti spun DU-TE LA UN AVOCAT.
Piq,baiete,vad ca ai tupeu!Dupa cele ce ne-ai expus ca ai fi facut(personal cred ca de tine e vorba),ne fluturi pe sub nas indignarea ta:"E posibil asa ceva intr-o tara democratica?"
Dar nu esti numai tu vinovat;vinovati sunt si acei notari si executori judecatoresti ,care din pacate,pentru onorarii grase presupun,te-au ajutat sa intocmesti asemenea "contracte de imprumut"si sa le si pui in executare,la scadenta.
Pentru nelinistea ta si a celor care te-au ajutat,acele contracte sunt nule pentru cauza imorala(si n-am de gand sa-ti dezvolt subiectul).
Iar daca acel "cineva"reuseste sa intocmeasca si un dosar penal- tie si celor care te-au ajutat -si sa fiti condamnati pentru asta,este semn ca avem,in sfarsit,cu adevarat ,un stat de drept.
Dar nu esti numai tu vinovat;vinovati sunt si acei notari si executori judecatoresti ,care din pacate,pentru onorarii grase presupun,te-au ajutat sa intocmesti asemenea "contracte de imprumut"si sa le si pui in executare,la scadenta.
Pentru nelinistea ta si a celor care te-au ajutat,acele contracte sunt nule pentru cauza imorala(si n-am de gand sa-ti dezvolt subiectul).
Iar daca acel "cineva"reuseste sa intocmeasca si un dosar penal- tie si celor care te-au ajutat -si sa fiti condamnati pentru asta,este semn ca avem,in sfarsit,cu adevarat ,un stat de drept.
Piq frate, daca ai reusit sa o faci pe ildi sa isi piarda rabdarea, iti raspund eu la intrebarea din titlu:ildi wrote:Piq frate, sa nu crezi ca va cadea cineva in capcana provocarii tale, nu cred ca vrea careva profesionist de pe forum sa faca parada de cunostinte juridice, rezolvadu-ti speta in direct. Sa nu te indoiesti nici o clipa ca exista pe forum vreun avocat care nu stie care e incadrarea si procedura si salvarea ta.
Da !, numai pentru ca ai suparat-o pe ildi si meriti sa te alegi cu asta.
Dar la banii tai (de camatar), poti sa alegi una care are televizor, sauna, jacuzi, valet ...
Dyana, acum tu dai dovada de naivitate. Piq ar putea pati ceva doar in cazul in care a suparat vreun grangur local de pe la noi sau daca nu a invatat la timp tabla impartirii.
In rest, daca isi achita "contributiile" la bugetul unora, totul va fi ok.
Eu cred ca intrand pe acest forum, el vrea de fapt sa descopere nivelul real al tinerilor juristi romani, fiind trimis de omologii de peste ocean, carora nu le mai ajunge tortul si care vor sa-si extinda tentaculele pe plaiuri mioritzice.
In rest, daca isi achita "contributiile" la bugetul unora, totul va fi ok.
Eu cred ca intrand pe acest forum, el vrea de fapt sa descopere nivelul real al tinerilor juristi romani, fiind trimis de omologii de peste ocean, carora nu le mai ajunge tortul si care vor sa-si extinda tentaculele pe plaiuri mioritzice.

Dyana wrote:Piq,baiete,vad ca ai tupeu!Dupa cele ce ne-ai expus ca ai fi facut(personal cred ca de tine e vorba),ne fluturi pe sub nas indignarea ta:"E posibil asa ceva intr-o tara democratica?"

Hihihi. Gand la gand.

Prietenul tau a patit ca profesorul de chineza care nu stia sa inoate si cade in lac. Unul trece pe acolo si il intreaba: -stii chineza? -da! -si la ce-ti foloseste?piq wrote::(
Daca ati fi voi in locul prietenului american,nu ati mai gandi la fel,putini sunt cei care stau plecati din tara,se chinuie pe nustiu ce santiere de constructii,la temperaturi de 40grade,vine cu agoniseala in tara sperand ca v-a trai linistit pana la sf. vietii,si dupa 2 ani aici,trbuie sa plece inapoi,ca s-a cam ales praful de agoniseala.Care e afacerea?Schimbati rolurile si o AVETI ALTA OPINIE
![]()
![]()
P.S. Dyana, departe de mine gandul de a da cuiva lectii, cu atat mai putin tie, dar nu pot sa ma fac ca nu stiu ce se petrece in jurul meu, mai ales cand mai iau si cate un "sut in fund" de la frumoasa realitate romaneasca.
Cine dracun l-a pus pe americanun tau sa isi bage banii in camatarie? Merita sa se aleaga prafun de agoniseala lui. Ca e unpiq wrote::(
Daca ati fi voi in locul prietenului american,nu ati mai gandi la fel,putini sunt cei care stau plecati din tara,se chinuie pe nustiu ce santiere de constructii,la temperaturi de 40grade,vine cu agoniseala in tara sperand ca v-a trai linistit pana la sf. vietii,si dupa 2 ani aici,trbuie sa plece inapoi,ca s-a cam ales praful de agoniseala.Care e afacerea?Schimbati rolurile si o AVETI ALTA OPINIE
![]()
![]()

Putea sa ii investeasca altfel. Intr-o afacere adevarata, unde iti trebuie un pic de creier. Daca as fi avut banii lui (schimbati rolurile

Acum nu mai vreau sa schimb rolurile.
Ca nu am agoniseala lui.
De a mea nu s-a ales praful.
EOG.
Re: ma aleg cu puscarie?
Nu te leaga nimeni. Pleaca dracului in alta tara "democratica". Cine te oprestepiq wrote:Am imprumutat mai multor persoane prin contracte de imprumut cu ipoteca diferite sume.Nu am perceput dobanda.La scadenta cativa dintre debitori,nu mi-au achitat datoria si am facut executare silita.Cum nu au fost licitatori am adjudecat 2 imobile,la a 2-a,respectiv a 3-a licitatie.Creditorii au inceput cu plagerile.Mi s-a adus la cunostinta ca voi fi cercetat pt. mai multe infractiuni(inselaciune,practicarea ilegala a unei profesii,abuz de incredere,santaj).Nu am amenintat pe nimeni,nu am santajat,doar am procedat la recuperarea pe cale legala a debitelor."CINEVA" imi fabrica un dosar si vrea sa ma nlegen.E posibil asa ceva intr-o tara ndemocratican?
Du-te invartindu-te