ma aleg cu puscarie?
ma aleg cu puscarie?
Am imprumutat mai multor persoane prin contracte de imprumut cu ipoteca diferite sume.Nu am perceput dobanda.La scadenta cativa dintre debitori,nu mi-au achitat datoria si am facut executare silita.Cum nu au fost licitatori am adjudecat 2 imobile,la a 2-a,respectiv a 3-a licitatie.Creditorii au inceput cu plagerile.Mi s-a adus la cunostinta ca voi fi cercetat pt. mai multe infractiuni(inselaciune,practicarea ilegala a unei profesii,abuz de incredere,santaj).Nu am amenintat pe nimeni,nu am santajat,doar am procedat la recuperarea pe cale legala a debitelor."CINEVA" imi fabrica un dosar si vrea sa ma nlegen.E posibil asa ceva intr-o tara ndemocratican?
In primul rand, cred ca omiti sa ne spui cate ceva, oare sa nu fi luat dobanda deloc ori ai ascuns dobanda in contracte cu pact de rascumpare?
Nu te poate lega nimeni, chiar daca ai incheiat astfel de contracte "imorale", eventual sa constate nulitatea absoluta cu toate consecintele ei, pt. cauza imorala, dar nu e penal.
Nu te poate lega nimeni, chiar daca ai incheiat astfel de contracte "imorale", eventual sa constate nulitatea absoluta cu toate consecintele ei, pt. cauza imorala, dar nu e penal.
piq...am intilnit la viatza mea multe specimene ca tine.
Se numesc nncamatarinn
De regula fac parte din clanuri tiganesti.(nu am probleme cu nici o etnie)
Se ocupa numai cu santaje si extorcari.
Nimeni nu itinnfabrica nnnici un dosar.
Detest ca poluezi prin prezenta ta acest site onorabil. Sper sa nu te mai vad vreodata pe aici ci eventual in boxa.
Nu stiu daca vei intra in puscarie, dar, nnintr-o tara democraticann dupa cum spui tu, indivizi de categoria ta stau dupa gratii.
Se numesc nncamatarinn
De regula fac parte din clanuri tiganesti.(nu am probleme cu nici o etnie)
Se ocupa numai cu santaje si extorcari.
Nimeni nu itinnfabrica nnnici un dosar.
Detest ca poluezi prin prezenta ta acest site onorabil. Sper sa nu te mai vad vreodata pe aici ci eventual in boxa.
Nu stiu daca vei intra in puscarie, dar, nnintr-o tara democraticann dupa cum spui tu, indivizi de categoria ta stau dupa gratii.
Re: ma aleg cu puscarie?
de la 1 septembrie, dapiq wrote:CINEVA" imi fabrica un dosar si vrea sa ma nlegen.E posibil asa ceva intr-o tara ndemocratican?

mentionez "imprumutul nu este purtator de dobanda,pana la data scadentei,de la data scadentei creditorul poate cere dobanda legala",nu am incheiat alte inscrisuri,care ar putea fi inceput de proba.Nu am cerut nici dobanda legala,de la data scadentei.Am vrut doar restituirea imprumutului.Sunt acuzat si de .camatarie,dar nu am cerut dobanda?
Asa-i trebuie, daca l-a mancat. A venit full de dolari, acum pleaca full de frustrari; e un biznis echiatbil pentru partea romana, nu?piq wrote:Intr-adevar e un fenomen camataria,dricaru are dreptate,dar aici nu e vorba de un clan ,e o persoana care a stat vreo 12 ani prin state,cand a venit(full de dolari),fiind un orasel,imediat au napustit amatorii de imprumuturi.Acum vrea sa plece inapoi,ca a cam imprastiat banii.
Piq, eu ti-am raspuns, nu e caz penal, cel putin din ce si cat ai scris, asta rezulta. Sigur ca nu e corect ce a facut prietenul tau si sigur ca mai sunt si alte aspecte pe care nu le cunosc, dar camataria ascunsa in felul acesta momentan nu este interzis explicit de lege.
Colegi forumisti, in special avocati, de ce evitati sa dati un raspuns lui piq??? Nu cumva trebuie sa inteleg ca daca v-ar angaja sa-l reprezentati, l-ati refuza?
Colegi forumisti, in special avocati, de ce evitati sa dati un raspuns lui piq??? Nu cumva trebuie sa inteleg ca daca v-ar angaja sa-l reprezentati, l-ati refuza?