Demisie... uh

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
khrypt

Demisie... uh

Post by khrypt » 26 Nov 2005, 23:29

Va salut,
Am citit subiecte cu aceasta tema pe forum, dar nu am reusit sa ma lamuresc in ceea ce ma cam doare... asa ca m-am gandit ca ar fi bine sa inreb.
Mi-am gasit de curand un nou loc de munca. Numai ca... "Astia noiii" au nevoie de mine chiar "de a doua zi"... ca sa zic asa. Respectiv ar trebui sa ajung la ei in fiecare dupa amiaza sa fac niste treaba si peacolo macar fon 2-3 ore... Am incercat sa obtin acordul astora de unde plec, si normal, nu sunt de acord... Mi-am dat demisia cu preavizul legal de 15 zile... si ma intreb ion .. daca plec pur si simplu la ora 2 dupamiaza de la ei s ma duc la ailalti, au ce sa-mi faca? Stiu ca ar fi tare necivilizat sa fac asta, dar... chiar am nevoie sa fiu la noul loc de munca mai devreme de alea 15 zile...
Asa ca vreau sa stiu ce pot sa-mi faca astia la care lucru acun.

Am vazut pe undeva pe aici, ca ar fi intr-o prevedere legala ca pot lipsi 4 (patru) ore pe zi, in perioada de preaviz.

Daca se poate, dati-mi sfaturi cat mai clare in privinta asta.

multam fain.

danutza

Post by danutza » 28 Nov 2005, 09:37

prevederea aceea cu "lipsit 4 ore pe zi in perioada de preaviz" nu iti este aplicabila

da, au ce sa-ti faca; evident, doar daca iti pasa; in functie de regulam intern si conform codului muncii, pot chiar sa te dea afara disciplinar

Post Reply