Discutii privind Dreptul Penal
-
andana_va
am pe rol un dosar penal cu ob. art.213 C.pen.partea responsabila civilmente este in procedura de lichidare judiciara.mai pot suspenda procedura lichidarii pana la solutionarea penalului?asociatii au facut prostii pana si in dosarul de lichidare.
-
dricaru
Numai un judecator retardat ar suspenda o cauza pentru ca i se aduce un certificat de grefa despre un proces la plingere prealabila.
Nu am intilnit chestii dnastea.
Raspunsul este ca tu potzi cere dar nu vei primi niciodata asta.

-
mariusms
Dricarutzu are perfecta dreptate. Nu se aplica regula penalul tine in loc civilul. Lichidarea isi are izvorul in starea de insolventa, iar nu prin savarsirea de infractiuni. Vezi ca sunt si infractiuni care se cerceteaza in urma deschiderii procedurii, de asemenea, se poate cere raspunderea patrimoniala a administratorului.
Analizeaza si dispune.
-
andana_va
penalul este pe rol cu mult inaintea lichidarii,iar in penal am cerut instituirea sechestrului asigurator asupra patrimoniului partii responsabile civilmente.or, daca este deschisa procedura lichidarii,eu cum mai recuperez prejudiciul?nu am cum sa merg pe bancruta.cel putin nu am cum sa o dovedesc.tine de lichidator.

-
dricaru
(D)andana..stai linistita draga!
Nu o sa obtii nici o suspendare cu plingerea ta directa.
Si sincer sa fiu nici un sechestru nu cred ca o sa pupi intr-o asemenea plingere.

-
andana_va
aplicarea sechestrului am cerut-o in dosarul penal, nu in cererea mea in dosarul de lichidare.

si conf. C.pr.pen. art. 163 se poate acest lucru.dar din mom. ce s-a deschis procedura de lichidare, eu cum as putea altfel sa-mi recuperez prejudiciul?

-
dricaru
la dos penal ma refeream si eu!!! Mrrrrrr
Nu se pun secheste in pl directe draga.
Nu o sa-ti recuperezi nimic cu penalu ala direct.
O sa iei o achitare pe b cit casa.