Examene, rezultate, pareri, etc
-
deeea
Asa este Sechmet; ai dreptate...
Alesii nostri ar trebui sa ne raspunda la intrebari!
I-am trimis mail

si sunt curioasa daca imi raspunde....
-
sechmet
-
deeea
[quote="Sechmet"]Daca nu-ti raspunde atunci spune si luam atitudine.
Pe "avocatura" suntem multi curajosi.

[/quote]
Dragut!
OK! Am sa tin minte!

-
dinubocos
Mai mult decat sa raspunda ar fi important sa tina cont de sugestii.
-
serafim

dinule numai de sugestii sa tina cont ??? siii reclamatiile ????

-
gigisansama
Continuarea parerilor pe noul Forum BAROU, subiect AVOCAT = CONSILIER JURIDIC
-
flaviusnet
asa,mai baieti,in place discutia asta ca ma macina de ceva vreme.intreba cineva care va fi situatia consilierilor care nu fac parte din colegiu.din ce am citit si eu proiectul si citind si statutul,se pare ca asta e ideea.vor fi considerati "avocati de afaceri" doar cei care sunt deja inscrisi in acest colegiu si care vor continua activitatea in cadrul acestui barou al romaniei.ceilalti se pare ca vor fi primiti pe baza unei simple cereri,lucru care mi se pare perfect normal.se elimina spaga si supunerea.
intrebare:credeti ca se va respecta acesta ordine instituita si in statut si ceruta de normele europene:consilierii sa consilieze si sa reprezinte doar interesele pers juridice iar avocatii sa se ocupe exclusiv de persoane fizice?
as dori sa-i intreb pe cei care sunt avocati daca se simt lezati in interese prin modificarile care se preconizeaza.intreb asta pentru ca ei oricum vor fi avantajati pret de ani bun in instanta,deoarece completul ii va considera pe acestia mai bine pregatiti decat consilierii doar prin prisma mentalitatii
bun topic
-
dinubocos
Flavius,
eu am inteles din proiectul de lege ca vor fi doar avocati.
-
flaviusnet
regret ca am folosit sintagma de "avocati de afaceri".eu studiasem un alt proiect legislativ in care era uzitata aceasta denumire.de altfel, in UE aceasta este notiunea echivalenta consilierilor juridici.
in alta ordine de idei chiar ar fi interesant daca aceasta "brosurica" de 10 art va sta la baza acestei solutii salutare(

pt unii).