sa vorbim despre barou

Examene, rezultate, pareri, etc
vetabeta

Post by vetabeta » 14 Nov 2005, 11:20

La Cluj sunt 5 zile de examen, toate probele dandu-se scris. Primele 3, civil, procedura civila si penal de la ora 16, ultimele de, procedura penala si organizarea profesiei de la 10. Dupa cum se preconizeaza, vom iesi din examen, cel putin la primele 3, dupa 9 seara :-( :-( :-( Pina atunic ne facem creierii varza si stresul cat China 8O

mjustin

Post by mjustin » 14 Nov 2005, 23:46

multa bafta tuturor

femme

Post by femme » 15 Nov 2005, 09:54

Multumesc !!!!!!!!!!!!
Mult spor la invatat in continuare :) si bafta tuturor!!!

razvan_c

Post by razvan_c » 15 Nov 2005, 10:49

Nu mai stiu nimic. Am uitat totul. :-( :-( :-(

mjustin

Post by mjustin » 15 Nov 2005, 11:11

se mai dau probe orale in alte barouri? :?:

razvanfer

Post by razvanfer » 15 Nov 2005, 13:29

La Sibiu sa da oral doar Organizarea, care de altfel e si primul examen

Restul se dau scris toate (din cate stiu eu).

Multa bafta tuturor, inclusiv mie (mai multa decat voua, ca parca nu mai stiu nimic) :-D :-D 8O

femme

Post by femme » 15 Nov 2005, 21:11

Se pare ca asta e impresia generala la cata materie este. Mie mi-e frica sa nu confund procedurile :( .

giovanni

Post by giovanni » 15 Nov 2005, 22:58

Care are idee cate subiecte vor veni la o materie?
Si cum stati cu cititul? Ati parcurs 1 data materia?
Sau ati si recapitulat-o?

razvan_c

Post by razvan_c » 15 Nov 2005, 23:06

Pai daca o parcurgi o data nu cred ca retii mai nimic si ce stii confunzi. Asta e impresia mea :roll:

zavalita

Post by zavalita » 16 Nov 2005, 00:29

In timp ce recapitulam (cu mici pauze de scotocit prin site) la un moment dat sesizez o neconcordanta .In mintea se iveste o intrebare:"Cum adica nu avem gajul?!!!"...tensiunea imi creste vertiginos. Ma scarpin un pic :mrgreen: si decid...hai pe uar.Stupoare !Pana azi am invatat de pe subiectele de anul trecut... :grin: Da-i un print...piciorul meu se bataia in ritm ametitator...concetreaza-te si citeste.....uff!Am avut bafta...diferente mari nu sunt doar vreo 20 de subiecte la C.proc.civ plus legea 18/1991 care imi manca sufletul si alte mici rahaturi..un singur subiect nou..testamentul olograf.Ce stare de 2 lei am avut cateva momente!!!Halal surprize mai am...mi-am pierdut si buletinul,acum alerg sa-mi fac altul...Se anunta nori la orizont!!!

mjustin

Post by mjustin » 16 Nov 2005, 00:36

:aplauze: bine ca te-ai trezit inainte de examen.
Bea o cafea :cafea: si continua. BAFTA :!:

giovanni

Post by giovanni » 16 Nov 2005, 00:53

E aiurea cu baroul asta. Cred ca mai bine ne dadeau grile. Dupa examenul de adm. la INM m-am cam culcat pe-o ureche si acun nu mai apuc sa parcurg materia. Stiu in general cam totul, dar numai in linii mari. Ca una e sa inveti pt. grile aproape numai legea si alta-i sa-ti umpli capul cu definitii si clasificari din doctrina. Vai mie! Nu stiu cand voi apuca sa arunc ochii peste legile de Organizarea profesiei. Acolo sunt aerian precum pasarea cerului. O gripa "aviara" mi-ar mai lipsi acun inainte de examen. Spor la treaba tuturor si multa bafta! Poate intru si io, cine stie?

razvanfer

Post by razvanfer » 16 Nov 2005, 01:03

Maaaamaaaa !!!

Voi n-aveti somn sau chiar invatati la ora asta ??? :-D :-( :-D

Haideti atunci pe chat, mai schimbam idei, subiecte, etc.

Pa pa si spor la invatat

mjustin

Post by mjustin » 16 Nov 2005, 01:10

:-?
bei :cafea:

femme

Post by femme » 16 Nov 2005, 08:48

Examenul de la barou nu se compara cu cel de la institut.Cred ca va fi mai usor.
La Iasi se da pe numere iar anul trecut la pr civ a picat la un numar competenta generala in materie electorala si urmarirea silita a bunurilor mobile. Cei mai multi au picat la numarul asta .
La noi se dau 3 subiecte , care din cate am inteles nu au nici o logica .La un numar pot fi subiecte f lungi iar la altele f scurte. Depinde f mult de norocul fiecaruia.
Eu sunt la repetat,cica, termin saptamana asta.Legea de organizare o las la sfarsit ca e putin in comparatie cu ce a fost.Doua zile cred ca e suficient-oricum am mai citit-o.
Examenul e de 4 ore si este timp suficient de gandit. Cel putin asa mi s-a spus de cei care au dat anul trecut.

Post Reply