Discutii privind litigiile de munca
-
ramonya
Asociatului unic al unui srl (in speta avand functia de director general), plecat in delegatie ii este interzis sa primeasca diuna? eu personal nu cunosc o astfel de interdictie. Voi stiti ceva?
-
maxxim
Asociatul tau unic exercita acea functie de director general in baza unui raport de munca?

-
kinga
Este si administrator?
Daca este asociat unic ma cam indoiesc ca are CIM...in multe locuri nu se inregistreaza ..
-
ramonya
maxxim wrote:Asociatul tau unic exercita acea functie de director general in baza unui raport de munca?

Da.
Este si administrator
-
maxxim
Sa recapitulez asociat unic, administrator si salariat in functia cu Director General?

-
kinga
Hai, Maxxime.... nu ai auzit de cumul de functii....
Ptr. Ramonya... are drept la diurna. Plafon maxim deductibil este de 2,5 ori diurna prevazuta ptr.bugetari....
-
maxxim
kinga wrote:Hai, Maxxime.... nu ai auzit de cumul de functii....
Ptr. Ramonya... are drept la diurna. Plafon maxim deductibil este de 2,5 ori diurna prevazuta ptr.bugetari....
Sorry, dar in COR meu, administratorul este un intendent si nu cel care administreaza si reprezinta o firma

-
kinga
-
maxxim
Administratorii societatilor si asociatii nu pot beneficia de indemnizatie de delegare. Ma refer la cei care nu au si raporturi de munca cu societatea respectiva.

-
kinga
Eu nu cred.
Art. 21 Cod fiscal
Cheltuieli deductibile:
"cheltuieli de transport si cazare in tara si strainatate efectuate de catre salariati si administratori, in cazul in care contribuabilul realizeaza profit in exercitiul curent si/sau din anii precedenti"
-
maxxim
Sorry, dar confunzi diurna cu cheltuielile de transport si cazare.
Recitind articolul din Codul muncii - " .... salariatul delegat are dreptul la plata cheltuielilor de transport si cazare, precum si la o indemnizatie de delegare..."

-
kinga
OUPS.....
Ai dreptate.
Scuze. Am vrut sa am ultimul cuvant.....si am dat-o in bara rau de tot.
Recunosc, ai dreptate.

-
maxxim
Esti tu draguta!