Neagu sau Volonciu?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
procurorul

pt. nichita

Post by procurorul » 06 Oct 2004, 14:17

Hopa...!!!Se pare ca ai intrat in impas...Separe ca va trebui sa te cobori la nivelul celor care invata pe branci , ani la rand , ca sa intre la INM... :lol:
Dar banuiesc ca este o nimica toata pentru tine , nichi ... :lol:
Sau poate il faci "in vest" , cu "Dumnezeul penalului"... :roll:

jus2001

Post by jus2001 » 06 Oct 2004, 22:37

IMI PARE RAU, DAR DIN CEEA CE AM CITIT EU DIN REGULAMENTELE PB. DE CSM, DE LA ANUL SE ADAUGA LA EXAMENUL DIRECT PE POST O MATERIE DE GENUL ORG. JUDICIARA, DREPTURILE OMULUI SI JURISPRUDENTA CEDO, IAR MEDIA DE ADMITERE SE MICSOREAZA LA 7. CAT DESPRE POLEMICILE ISCATE DE NISTE CHESTII MINORE MA DECLAR DEZAMAGIT. AM LANSAT UN TOPIC MAI DE MULT SI NU S-A DERANJAT NIMENI SA RASPUNDA LA INTREBARI INTERESANTE, DAR NE LEGAM DE O PERSOANA CARE A PUS O INTREBARE.

lupulainen

Post by lupulainen » 06 Oct 2004, 23:51

V-am urmarit cu atentie pana acum si cu parere de rau va spun ca n-am inteles mare lucru din polemicile iscate intre voi.Toti va aratati inteligenta superioara in aceste discutii,fiecare se crede mai destept decat altul dar ,imi pare rau ca va spun,nici unul dintre voi nu demonstreaza calitatile unui absolvent de drept .Am crezut ca pe acest forum intalnesc oameni deosebiti datorita nivelului intelectual pe care ar trebui sa-l aveti dar nu exista diferente intre unii dintre voi si ceilalti impatimati ai internetului. Daca cineva vine cu o intrebare ,o parere , o nelamurire sperand in ajutorul unor asa zisi cunoscatori ai dreptului, acest cineva este luat,, peste picior",face bascalie de el,fel de fel de glume pe seama lui. Ma astept la cateva replici dure din partea unora dintre voi dar cel putin pastrati o minima decenta si aratati ca ati abslovit o facultate.

procurorul

Post by procurorul » 07 Oct 2004, 17:06

Uite-l si pe lupun (lainen) moralizator... :lol:
Nu inteleg , esti cumva vreom institutie acreditata in acordarea licentelor de drept?
Nu inteleg de ce ne jignesti pe noi , acesti "asa zisi cunoscatori ai dreptului"(cum generos ne cataloghezi)... :x
Schimba tu nivelul intelectual al forumului , daca esti destept... :wink:
In rest , critici , critici , critici... :wink:

MaRylo

Post by MaRylo » 07 Oct 2004, 19:47

Am urmarit polemica voastra si tind sa ii dau dreptate procurorului.Problema cu nichita nu e ca a pus o intrebare,ci felul cum s-a exprimat a deranjat,si vad ca mai sunt si altii ca el care nu pot sa isi impuna punctul de vedere decat jignind...

procurorul

Post by procurorul » 07 Oct 2004, 20:06

Vad ca exista totusi destui oameni onesti . MaRylo este un exemplu evident.

innuenda

Post by innuenda » 07 Oct 2004, 20:27

Lupuleinen, ceea ce trebuia sa intelegi este ca polemicile dintre noi sunt cordiale (cele mai multe), de aceea probabil ai si fost indus in eroare, crezand -repet, eronat- ca fiecare se crede mai destept decat altul sau ca urmareste sa-si arate inteligenta superioara. Cat despre calitatile unui absolvent de drept, te invit sa faci lumina asupra subiectului. Care sunt calitatile unui absolvent de drept pe care ar trebui sa le avem si, iata, nu-s? Eu cred ca cine nu face fata unor polemici, nu face fata nici in instanta, de exemplu si nici in viata nu se prea descurca. Trebuie sa stii sa te aperi dar si sa ataci. Recapituland, desigur intr-un alt registru, ne-ai facut prosti fuduli, ordinari si rai. Minima decenta ma impiedica sa te tratez cu aceeasi curtoazie.

gavril

Post by gavril » 08 Oct 2004, 10:41

lupulainen ... :D ... ma baiatule ... vezi ce repede ai fost pus la zid .... :lol:
stai linistit ... ca nu e o problema ... te-ai exprimat gresit ... sunt sigur ca sensul msj. a vrut sa fie altul ...

:idea: revino cu o explicatie ...

procurorule de ce cauti ajutor la alte persoane ... descurca-te si singur ca esti "baiet mare" .... (sper ca stii la ce ma refer) ...

Toate cele bune ...
Gavril

procurorul

Post by procurorul » 08 Oct 2004, 20:01

Gavril , stimabile , tie chiar ti se pare ca nu ma descurc singur??? :wink:

gavril

...........

Post by gavril » 09 Oct 2004, 03:55

maestre .. te descurci ... insa nu era nevoie de "gratuitatea" facuta lui Marylo ...
se poate observa usor ca te uitai dupa ceva ajutor ... Marylo ... doar facea o observatie, nicidecum nu reiesea onestitatea din mesajul respectiv ....

ca de altfel ... tot ceea ce afac si eu e sa observ .. (Observa si invata! = la asta recurg din cand in cand). Daca as intra in polemica ... as folosi "arme neconventionale" ... Deocamdata evit aceasta "practica" ... ("Ataca-i cand sunt vulnerabili!" Robin Williams = "Cercul poetilor disparuti").

Cu bine ...
Gavril

lupulainen

Post by lupulainen » 09 Oct 2004, 14:31

Ma asteptam la asemenea replici din partea voastra dar eu va consider drept anonimi si nu dau curs la provocari anonime.

procurorul

pt. lupulainen

Post by procurorul » 09 Oct 2004, 14:39

( Vorba lui Gavril ) Lupulainen... :lol: MA BAIATULE... :lol: oi fi vrand acum sa te gasesti cu noi pe la colturi de bloc si "s-o dai parte-n parte " cu noi , pe rand...?
:lol:
Hai , nu te supara...Iti intind mana impacarii! Sincer.

virtual

Post by virtual » 09 Oct 2004, 18:22

Corect...Jus are dreptate. Ca sa raspund exact la intrebare, NEAGU...nu ca Volonciu nu e bun (ba chiar dimpotriva, il prefer), dar Neagu e mai recent, mai sintetic (poate chiar prea sintetic) si preferat de cei de la INM...

Cat despre info postata de Attorneyatlaw, nu stiu daca e true/false, dar nu prea cred. Nu de alta, dar suntem tara cu cei mai putini jud/cap de locuitori si e nevoie MARE de judecatori...si examenul pe post e cea mai usoara metoda pentru a-i obtine...si fara indoiala cea mai ieftina!

Cat despre info noi, eu am auzit zvonuri ca se va scadea media minima la 7...dar repet sunt doar zvonuri!

lupulainen

Post by lupulainen » 09 Oct 2004, 22:28

Procurorule,nu m-am suparat pe nimeni,am vrut sa va atrag atentia ca acest forum a fost infiintat cu totul alt scop.Sau cel putin asa am crezut eu,ca se discuta exclusiv probleme legate de literatura juridica sau jurisprudenta.Daca m-am inselat imi cer scuze anticipat!

procurorul

Post by procurorul » 09 Oct 2004, 22:38

Stai linistit , lupule ... :wink: Nu ai pentru ce sa iti ceri scuze.
Asa este cum zici tu , de fapt asa ar trebui.Numai ca , acolo unde sunt 2 sau mai multe pareri , apare nevoia de a "regla conturi " si in afara dreptului.
Si cum majoritatea suntem tineri , ne aprindem repede.
Plus ca mai sunt unii care vin si incearca numai sa ii desfiinteze pe ceilalti , din nevoia lor de a nu se mai simti inferiori...Vorbesc de persoane care sunt depasite de nivelul teoretic al problemelor de drept disecate aici.
ei bine , pe aceste persoane eu nu le pot lasa "de capul lor"... :wink:

Post Reply