subiect

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
lawprofile

subiect

Post by lawprofile » 05 Nov 2005, 19:28

astept in continuare un subiect interesant1va rog...!

wittmann

Post by wittmann » 05 Nov 2005, 21:24

Asteapta...

orange

Post by orange » 05 Nov 2005, 22:05

Cred ca lawprofile vrea sa devina mare maestru mai repede si nu stie cum.... :grin:

alcali

Post by alcali » 05 Nov 2005, 22:22

sau vrea sa mai stranga voturi la penal...numai ca ele nu se iau pe numarul de mesaje scrise la sectiune ci pe calitatea lor :mrgreen: .

mariusms

Post by mariusms » 06 Nov 2005, 15:00

Poftim : "un subiect interesant". Multumit?

adi_avo

Post by adi_avo » 06 Nov 2005, 15:11

Mare porcarie cu stelutele astea... sa faca cineva un topic...sau sa ramana asta unde fiecare sa poata scrie orice si sa ajunga toti la "rangul" de presedinte...atunci vor fi toti pe picior de egalitate si nu vor mai fi discriminari ca esti debutant initiat sau mai stiu eu ce .... oricum eu consider acest forum o sursa de inspiratie pt probleme juridice si nimic mai mult. Nu caut sa imi fac prieteni, sa fiu placut domnitzelor sau mai stiu eu cui....daca era asa intram pe un site de matrimoniale. Nu fug nici dupa stelutze...ca dovada ca is acumulate in aproape 2 ani, spre deosebire de alti "strangatori" iar in final treaba cu sondajele... exista probabilitatea, mica de altfel sa corespunda realitatii, sau invers spus... sunt sanse mari sa fie eronate.
Good-Bye

ainsof

Post by ainsof » 06 Nov 2005, 15:14

Lui LAWPROFILE ii plac subiectele in care premisele nu sunt clare (vezi cazul Romanita) si la concluzii toti se cearta pentru ca fiecare isi imagineaza situatia altfel.
LAWPROFILE, daca esti inca student atunci ai o scuza!

lawprofile

Post by lawprofile » 06 Nov 2005, 18:29

ainsof wrote:Lui LAWPROFILE ii plac subiectele in care premisele nu sunt clare (vezi cazul Romanita) si la concluzii toti se cearta pentru ca fiecare isi imagineaza situatia altfel.
LAWPROFILE, daca esti inca student atunci ai o scuza!
ma simt nevoit sa repet:eu am facut o analiza de principiu a al 2(1); nu mi-am permis sa ma refer,cum ati facut voi,la cazul concret pt ca datele ne sunt furnizate prin presa(care denatureaza realitatea).

Post Reply