LASAREA FARA AJUTOR ART.315 CP
CAUT SPETE -AJUTOR
INFRACTIUNI PRIVITOARE LA ASISTENTA CELOR AFLATI IN PRIMEJDI
Imagineaza-ti ca, dupa ce ai citit raspunsul lui dricaru, il gasesti batut-abandonat-vai-de-capul-lui pe o straduta intunecata...si te gandesti cum te-a primit el pe tine pe forum la primul tau mesaj si...totusi sper sa nu fii atat de rea
Si nici sa nu te sperii de dricaru, ca e baiat bun si stie multe, dan isi da ntalenten 

replica

stii cum se spune
"principium omne difficile esse videtur"
Eu sunt la inceput de drum studenta in anul III la drept in Arad ,am nevoie de un referat pe tema propusa si chiar nu mi-ar strica sa ma ajutati.Alti colegi au primit teme mai "frumoase" cum ar fi furtul,omorul ,etc ,dar eu cu aceasta tema nu stiu ce pot sa scriu 10 pagini.In aparenta este o tema simpla (pentru voi)dar pentru mine ?????
De felul meu eu nu sunt suparacioasa.Chiar ma bucur ca reusesc sa sparg pe cineva ....ca dricaru!!!!
PAAAA....
ps-ZUZI este de la Susana(F)
Re: replica
Era doar o ironie din partea mea....zuzi wrote:![]()
Chiar ma bucur ca reusesc sa sparg pe cineva ....ca dricaru!!!!
PAAAA....
ps-ZUZI este de la Susana(F)
Nu ai spus ceva care sa ma puna in dificultate ci doar doream sa ma amuz de cit de anost e subiectul.
Oricum...e putzin probabil ca o sa incropesti tu 10 pagini cu jegu asta de infractiune, care este extrem de rar intilnita in practica.
Zuzisor.

raspuns
esti un domn precum zicea orange .
Ai dreptate nu stiu ce "naiba" sa scriu , dar nu ma las am sa merg la biblioteca,judecatorie mai vad eu unde sa caut spete si apoi mai ad .orcum va tin la curent.
Apropo tu ai avut vreo restanta? ca vad ca nu-ti plac astia.Pana acum eu am avut una la criminologie.Desi imi placea materia ffffff mult totusi asa intrebari simple am primit la examen ca am picat cu gramada.
Weekend placut.
Ne "vedem "luni.
Ai dreptate nu stiu ce "naiba" sa scriu , dar nu ma las am sa merg la biblioteca,judecatorie mai vad eu unde sa caut spete si apoi mai ad .orcum va tin la curent.
Apropo tu ai avut vreo restanta? ca vad ca nu-ti plac astia.Pana acum eu am avut una la criminologie.Desi imi placea materia ffffff mult totusi asa intrebari simple am primit la examen ca am picat cu gramada.
Weekend placut.
Ne "vedem "luni.

Re: raspuns
zuzi wrote:esti un domn precum zicea orange .

Ahahahahhaha:)))))))))
tare!

Si asta nu e totul....
Prin carti nu cre ca ai sa gasesi 10 pag..ca daca era ceva ti-as fi zis eu...
Pe la judecatorie (probabil ca esti de la tzara ca doar acolo e 1 jud, in Buc st judecatorii

daca sunt, ori au luat 18/1 la parchet ori st absorbite in infr mult mai grave
Zusishor