Daca am aratat cum se interpreteaza corect doua articole (48 si 155 cpp), asta nu inseamna ca sunt incapatanat. Sau poate ca da. Dar asta te preocupa pe tine?
Condescendenta inseamna pentru mine ceea ce inseamna pentru toata lumea, daca asta este atat de important pentru tine. Sic.
Lasa-l pe dricarutu, el era nervos (nu stiu de ce) si s-a dus la faza de judecata, unde nu putem vorbi de prelungirea arestarii ci de mentinere. Oricum, pentru faza de judecata nu este incompatibilitate.
Mai simplu, un judecator verifica in faza de urmarire penala daca pentru inculpat s-a pus in miscare actiunea penala si daca sunt indeplinite anumite conditii. Dupa un nr. de zile un alt judecator verifica daca aceleasi conditii mai sunt necesare pentru a-l priva de libertate in continuare sau daca au intervenit temeiuri noi pentru a-l priva in continuare de libertate (art. 155 cpp).
Tie ti se pare ca al doilea judecator ar fi compatibil daca pentru primul se prevede in lege ca este incompatibil?
Mie mi se pare destul de fortat sa spun ca primul ar fi incompatibil iar al doilea, care poate dispune prelungirea verificantd temeiurile vechi si, eventual, adaugand si altele, sa fie compatibil.
Gata, nu mai intervin la subiectul acesta.