Motanele miau-miau, azi este ziua celuilalt personaj de basm, zanuta-zburatoare. La multi ani, zanuto si multa, multa bafta la barou !!!

Profitati ca nu postez la penal si va luati de motanul meu. E foaarrrrrrrrrrrte rezistent la stres. Doar traieste alaturi de doi catei.croc wrote:oi fi tu prietenos, dar unii catei poate ca nu apreciaza![]()
oricum, suntem doi![]()
motanul lui nicu inca nu si-a exprimat disponibilitatea;
am aflat numai ca nu e prea rezistent la stres
te-am citat pt ca esti un jurist celebru...flaviusnet wrote:Profilule,spune-mi si mie daca e de bine sau de rau faptul ca m-ai citat.nu prea am inteles de ce ai pastrat ce am zis eu in contextul folosit de tine.dupa cum vezi,unii mai vin si cu ipoteze,spre deosebire de tine care bati apa in piua efectiv.pa
desi in prima parte imi dai dreptate,rationamentul tau are un viciu:tu vorbesti de proportionalitate deci te intorci la atacul material etc desi in premisa nu il considerai necesar.in realitate patrunderea,prezenta fara drept nu poate fi masurata pt ca riposta sa fie si ea proportionala..de fapt asta este esenta al2(1).deci al 3 nu e aplicabil daca s-a intrat fara drept cum prevede al2(1).bog28 wrote:insa lawprofile nu analizeaza alin.3 care instituie conditia proportionalitatii atacului pt legitima aparare atat in varianta alin.2 cat si 2 indice 1
Poate chiar si fuga acestuia din calea lui Iovan care era inarmat cu pusca de vanatoare...bog28 wrote:marius: insasi patrunderea lui iancu constituie atacul acestuia, dar legea nu mai prevede celelalte conditii din alin.1.
Nu este frumos sa spui asa ceva. Dar daca asta este parerea ta, foarte bine atunci. Eu ma refeream la situatia din speta. Oricum, ca sa vezi ca sunt baiat bun, iti raspund.TudorB wrote:mariusmsn observ ca nuni mare diferenta intre cei cu studii juridice si cei fara. In plus, daca ceea ce spui tu e adevarat, inseamna ca snar putea produce urmatoarea situatie:
"Hotun intra in casa, cand trece pragul, trag in el ca sa opresc patrunderea, dar ratez. Hotul vine dupa mine, eu fug in sufragerie. In momentul in care hotul intra in sufragerie, mai trag odata. De ce? Pai legea imi permite, sufrageria find o nnlocuinta, incapere, dependinta sau intr-un loc imprejmuit tinand de acesteann aflata in proprietatea mea, deci un spatiu care intra sub incidenta legii. Mai ratez odata, fug in dormitor, hotun dupa mine, iar, cand trece pragun in dormitor, mai trag, si tot asa."
Iar dacanmi spui ca asta e normal si ca legea la asta se refera, ma duc sa ma stabilesc in Burkina Faso, ca nici acolo nu cred ca au legi asa stupide.
Ca fapt divers, legea asta pe baza careia va certati voi, se aplica? Nu de alta, dar am inteles ca va intra in vigoare abia la anun.
Users browsing this forum: No registered users and 20 guests