reorganizare?
reorganizare?
Cum pot face dovada ca o societate care "m-a concediat" pe 65 Codul muncii nu era in reorganizare? Stiu ca sarcina probeim, in acest caz, revine intimatei dar acesta n-a depus nici un act in acest sens.
reorganizare
Stiu consecinta, dar mi se pare insuficient sa depun contestatia si decizia, ca altceva ... n-am. Precizaz ca am fost director si reorganizarea a fost de pe-o zi pe alta
reorganizare
Pai n-a fost reorganizare. m-a concediat de pe-o zi pe alta si acesta a fost motivul invocat in decizie. Am facut contestatie, am solicitat instantei sa-i puna in vedere sa depuna dovada reorganizarii dar n-a depus nimic.
N-am participat la nimic, dar cred ca este manopera directorului de vanzari care a influientat conducerea societatii si pentru ca nu mi se putea imputa nimic, societatea fiind in plina dezvoltare datorita mie- nici vorba sa fie imn reorganizare.
N-am participat la nimic, dar cred ca este manopera directorului de vanzari care a influientat conducerea societatii si pentru ca nu mi se putea imputa nimic, societatea fiind in plina dezvoltare datorita mie- nici vorba sa fie imn reorganizare.
Suntem la al 6-lea termen. Au depus la primul termen intampinare insotita de AGA prin care s-a hotarat revocarea mea din functie, intrucat am fost si administrator, diploma mea de terminare a facultatii fata de care a precizat in intampinare ca nu aveam calificarea necesara pentru a mi se atribui alt post, o organigrama despe care a precizat ca este aceeasi si inainte si dupa reorganizare,... si atat. Precizez ca la incadrare s-a tinut cont in primul rand faptul ca eu cunosteam lb. germana.