subiecte la examenul pe post

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
lupulainen

Post by lupulainen » 01 Oct 2004, 01:49

Multumesc Gavril,le-am gasit.La prima vedere nu mi se par grele dar este mult de scris.Aici a fost tot secretul reusitei.Nu prea aveai timp de gandire,trebuia sa scrii continuu ca un robot iar la spete nu-ti ramane timp.

gavril

......

Post by gavril » 01 Oct 2004, 02:01

nici o problema ...

referitor la spete ... le-am downloadat dar nici nu le-am citit ... O perioada nici nu vreau sa aud de rezolvat spete sau de invatat !!

.. faptul ca ai spus ca nu e timp de gandire ... nu stiu ce sa spun .. n-am dat examenul asta ... si nu stiu daca este asa (am vazut ca cineva se plangea tot ca nu a avut timp) ... Insa eu, avand tendinta de a critica tot timpul, ... tind sa cred ca este doar o scuza faptul ca nu au avut timp (dar poate ma insel ... ) .
Eu nu am dat nici un examen, in viata mea, la care sa ma plang ca nu a fost timp sa abordez toate subiectele... ( si examenul grila din aug. la IMN ... pot spune ca mi-au trebuit vreo 40 de minute sa colorez casutele alea .. pt. ca am avut un pix negru care scria subtire- si nici nu am avut timp sa iau grilele a 2-a oara la verificat - imi mai ramasesera vreo 35. dar totusi am avut timp sa le verific o data ) ...

G@vril ...

elis

Post by elis » 01 Oct 2004, 07:08

Exista o modalitate simpla de a verifica daca ai dreptate. Incearca sa faci subiectele in 4 ore si apoi verifica-te dupa barem. O sa ai mari surprize.
As spune ca daca nu vezi baremul inainte, nici daca citesti subiectele inainte de a te apuca de ele nu reusesti sa te incadrezi in timp.
Sigur ca poti sa faci lucrari foarte bune, dupa parerea ta, dar nu conteaza pana la urma decat ceeea ce este punctat. Daca ai cateva lipsuri ai picat examenul.
Nu stiu daca ai vazut subiectele. Au fost accesibile si cu siguranta puteau fi tratate de 8 daca aveai timp. Probleme puteau fi doar cu speta de la civil care mi s-a parut deosebit de interesanta dar dificila.
Daca vrei sa dai examen gandeste-te ca daca spui ca nu exista o problema nu inseamna ca tu nu o sa te lovesti de ea. Este mai indicat sa cauti solutii pentru a o depasi.(cu siguranta exista !)

Post Reply