DIVORT

Familiei
Post Reply
cerona

DIVORT

Post by cerona » 27 Sep 2004, 11:02

Buna ziua! Apelez la acest forum,in speranta ca cineva citeste si ma poate ajuta, macar cu un sfat ,va rog ,sunt intr-o situatie delicata.Sotul meu a avut mai multe aventuri, de ani de zile ma chinui in speranta ca se va indrepta"ca o sa-i vina mintea la cap!" dar realizez ca nu mai exista nici o sansa . Mentionez ca suntem casatoriti de 17 ani, avem doi copii baiat de 16 ani si fetita de 9 ani.Sunt multe de povestit, am indurat multe pt.ei, dar nu vreau sa va rapesc din timpul dvs. pretios.Mai pe scurt: In 2000 a recunoscut ca avea o relatie de 1 an cu altcineva"el ne iubeste pe amindoua"!!! nu se putea desparti de nici una. Am avut martori, chiar fetita a vazut-o si ea pe " cealalta" in baie,in ap. nostru,cind am ajuns acasa. Amindoi eram detasati cu serviciul la 60 KM dist.,am locuit 7 ani acolo. Dupa lungi discutii, am vazut ca inebunise de-a binelea, am introdus divort in ian 2001. Atunci am crezut ca a realizat ce pierde,rugaminti, lacrimi , tot tacimul.Mi-am schimbat serviciul in alt oras si a venit si el dupa mine.DAR nu am mers pina la capat cu divortul!!! Regret greseala facuta,am mai pierdut citiva ani, fara nici un rezultat .Am sperat ca vom incepe o viata noua , am inceput sa ne construim o casa, ca o sa fie bine,insa sentimentele lui fata de mine nu s-au schimbat, este indiferent total,pleaca cind vrea ,face ce vrea nu se poate discuta cu el.Toamna trecuta in noiembrie am descoperit pe fact.detailata Orange un nr repetat des, isi schimbase si amanta nu numai orasul! Nu a putut explica aceasta ,E GRESEALA Orange sustine el! In cele din urma a recunoscut adevarul,dar a zis ca a teminat-o cu ea, iar eu fraiera l-am crezut! Am zis sa mai astept, aveam baiatul cu examen de capacitate, sa nu-l stresez cu divortul, inca putin .. pt.el Intre timp si-a schimbat nr de tel iar acum doua zile ... apel ratat de la acelasi nr.! Deci isi bate joc in continuare :evil: Raspunsul lui: ce caut eu sa umblu cu tel lui de serviciu, eu sunt nebuna, nu el, am o casa, ce mai vreau!!!
VA ROG: stie cineva un avocat cu experienta in divorturi , din Timisoara, cu tarife rezonabile. Acum nu am martori ,exista numai factura respectiva,el pleaca de la lucru si se intilneste cu eaCe sa fac? Trebuie neaparat martori?Eu nu pot pleca dupa el sa-l urmaresc, bani de detectivi particulari nu am.De ce martori am nevoie? Copiii sunt mari,stiu totul, la fel si o sora a mea. Copiii vor sa ramina la mine, sper ca la partaj sa obtin cit mai mult pt. a lua un apartament.Imi puteti recomanda pe cineva? Scuze ca am scris asa mult si va multumesc anticipat.

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 27 Sep 2004, 12:56

Din pacate nu iti pot recomanda pe nimeni pentru ca nu cunosc.
Dar pot sa-ti spun urmatoarele:
sora ta care stie despre aventurile sotului poate fi unul dintre martori. de principiu pentru un astfel de motiv de divort (legatura extraconjugala de notorietate) nici nu cred ca trebuie mai mult de un martor iar divortul se va finaliza rapid, din culpa exclusiva a lui daca vei cere asta.
Cererea de divort nu e greu de facut, daca vrei ti-o scriu pe privat si o poti depune si tu si te poti reprezenta singura.
la partaj ce-i drept e bine sa ai un avocat ca e putin mai complicat insa nu e musai sa faci partajul odata cu divortul. fa intai divortul si apoi, dupa ce ai hotararea de divort, mai vezi si cu partajul. Oricum, in practica, de regula instanta disjunge cererea de partaj de cea de divort, solutionand intai divortul si apoi partajul.

cerona

Post by cerona » 27 Sep 2004, 14:27

Mersi mult de sfat, dar tot voi incerca sa caut un avocat,pt. ca el nu e de acord si se va bate sa obtina totul.Vrea sa ma poarte prin tribunale, asta e!

Post Reply