Carti ieftine de specialitate!!!!!!!

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
gavril

...............

Post by gavril » 26 Sep 2004, 03:20

nu pot ... sa ma retin de la o intrebare : cum, ma frate, a reusit sa-l prinda pe "sarmanun nenorocit" (colegul tau .....) ?
ca se vand produse piratate ... "sub nasul lor" ... la Universitate (in centru!!!!) si pe la Unirii .... Sunt unii tot timpul cu cd-urile in strada ... de la o posta se vad .... Dar ... ma rog ...

fira

Post by fira » 26 Sep 2004, 03:33

pai are un internet cafe. si n-avea licenta pe un calculator.mare smecherie. numai pe la firme mai pot sa ciupa si ei cite ceva ca daca ar veni la usa sa ma caute i-as baga in ma-sa. Nu vad cine ar da mandat de perchezitie pentru o mizerie de genul asta. Mai ales acum cind "militienilor cu facultate" li s-a luat dreptul de a emite asemenea acte :D

asta cu softul. cit despre filme si muzica, ar fi de 10 ori mai aberant sa platesc. La ce porcarii de filme si muzica se fac nowadays, trebuie sa vad 20 de filme , respectiv sa ascult 20 de piese ca sa-mi placa una. Daca as plati pentru fiecare mai bine m-as duce in padure

gavril

......

Post by gavril » 26 Sep 2004, 03:52

mda ... ma gandeam eu ca era vorba de vreun net-cafe ...

Sunt de acord cu tine referitor la filme si muzica ... Pe mine ma doare capul cand mai deschis televizorul si mai selectez cateodata pe Atomic (acum .. e TV k lumea) ...
Filme ... multe .... deja sunt facute dupa un tipar ... devin foarte previzibile ... Nu mai vorbesc de aberatiile difuzate de posturile TV ( exceptie e TVR1) ... Surprinzator, am vazut ca ProTv a avut Mrs. Doubtfire aseara ... care e bunicel ... R. Williams e f. bun ...
(Am reusit, asta seara, sa downloadez de pe un hub filmul "Catch me if you can" , Steven Spilberg ,cu Tom Hanks si L. DiCaprio = am auzit ca merita vazut )

fira

Post by fira » 26 Sep 2004, 12:49

da, A+++ :) mai ales ca-i facut dupa fapte reale

---
long live dc++ :D

lupulainen

Post by lupulainen » 27 Sep 2004, 23:36

Gavril,am observat la tine ca iti place sa jignesti.Pacat, am avut o parere buna despre tine.Te rog sa-ti cantaresti cuvintele scrise pe acest forum.

gavril

...

Post by gavril » 28 Sep 2004, 07:17

lupulainen ... hai ma baiatule ... trebuie sa recunosti ca nick-ul tau e amuzant (mie unun asa mi se pare!) ... ilariant ...
Insa ... insa ... recitind modul in care te-am abordat in legatura cu nick-ul trebuie sa recunosc ca a fost cam "deplasat" ... Intentia mea nu a fost sa te jignesc (pe cuvant!), inca recunosc ca a fost o usoara ironie ... Bine ... poate nu8 chiar usoara ... Mda ... am fost ironic ..
Oricum .. intr-un final .. vreau sa spun ca imi pare rau totusi daca te-am jignit ... si te rog sa ma scuzi ...

Toate cele bune ...
Gavril

mirceaursu

Post by mirceaursu » 05 Oct 2004, 13:14

Salut Milica,

ma intereseaza oferta de carti mai ieftine. Nu de alta dar informatia conteaza, nu cum ai facut rost de ea ("parerea mea" :wink: ). Pana imi fac o biblioteca cu carti "normale", pot f bine sa invat si "dupe" xeroxuri sau ce oi vrea tu sa oferi.

Deci: da-mi un exemplu de carte pe care o ai ca sa vedem si noi daca e interesanta oferta ta sau merg iar la xeroxuri si stau la cozi pana imi trece parul prin caciula.

milica

Carti ieftine de specialitate!!!!

Post by milica » 05 Oct 2004, 14:14

Pai........tu trebuie doar sa spui ce carte vrei si ce autor si in cat timp ai nevoie de ea, urmand sa iti comunic in cel mai scurt timp pretul la care se poate face .......Am nevoie doar de titlu....si de restul ma ocup eu, respectiv sa te anunt in cat timp ti-o pot livra.

Post Reply