adeverinte
adeverinte
pt ca acum am convingerea ca acest examen a fost o proba mult prea grea pt pregatirea mea actuala,va intreb daca stiti cumva cum se procedeaza pt ridicarea dosarului depus in vederea concursului?mai exact cum pot reintra in posesia adeverintei de licenta depusa la dosar?
multumesc si bafta sa aveti
multumesc si bafta sa aveti
eh,pana la urma baietii astia au fost destul de operativi in a afisa rezultatele,asa ca nu ma pot plange de oarece lipsa de interes din partea lor.
da,adi,asa am auzit si eu,ca anul trecut s-au trimis dosarele la fiecare tribunal in vederea ridicarii de catre fiecare candidat.
si mai zicea cineva ca de ce nu s-au afisat rezultatele duminica...e adevarat ca aici era problema de ore in a corecta lucrarile,dar in regulament se arata ca luni se vor afisa rezultatele...si asa a fost
da,adi,asa am auzit si eu,ca anul trecut s-au trimis dosarele la fiecare tribunal in vederea ridicarii de catre fiecare candidat.
si mai zicea cineva ca de ce nu s-au afisat rezultatele duminica...e adevarat ca aici era problema de ore in a corecta lucrarile,dar in regulament se arata ca luni se vor afisa rezultatele...si asa a fost
da,si in unele sali "sefu de sala"a permis candidatilor sa se aseze in banci dupa bunul plac,astfel incat in aceste situatii s-a ajuns chiar la o mica sueta de inm.ba mai mult,unii asistenti au permis sa se noteze pe hartie raspunsurile date de candidati pt a se verifica ulterior,lucru care s-a intamplat si in cazul meu,pe cand in alte sali acest lucru a fost strict interzisadi_avo wrote:cand a iesit cineva din sala si a intrebat pe shafu de sala cand e posib sa se afiseze ..ala a zis ca azi sau maine( deci pe 3 sau 4)...dar pe 5 era "legal"
Vad ca subiectul a fost abandonat. Cum ai rezolvat problema cu adeverinta???
Sunt in aceeasi situatie .Am originalul la dosar si am nevoie de el pt un master.Sunt din Iasi si un drum pana la bucuresti costa.
Nu am avut habar ca astia nu returneaza dosarele la tribunalele din teritoriu.
CE E DE FACUT?
Sunt in aceeasi situatie .Am originalul la dosar si am nevoie de el pt un master.Sunt din Iasi si un drum pana la bucuresti costa.
Nu am avut habar ca astia nu returneaza dosarele la tribunalele din teritoriu.
CE E DE FACUT?

procedura nu este asa greoaie,dar tinand cont ca tu esti din iasi e putin mai complicat.eu am facut drumul personal pana la buc.am fost initial la inm,dar de acolo m-au trimis la csm,pt ca acolo sunt dosarele noastre.baietii nu mai fac "greseala" de a le trimite la tribunale,pt ca motorina costa,nu??!
dupa lungi suferinte am gasit csm-ul(este pe calea plevnei,langa primaria sesctor 6).mi s-a spus ca daca voiam sa deleg pe cineva acest lucru nu se putea,pt ca daca vrei sa-ti ridici dosarul trebuie sa te prezinti personal pt a face o cerere care se solutioneaza in cateva zile.am intrebat atunci daca pot sa mandatez pe cineva pt a veni sa ridice dosarul si,dupa har si mar din partea secretarelor,au fost de acord.
in concluzie, ideea e ca trebuie sa te duci personal pt a face cererea.de acum,sa ne fie invatatura:nu mai depunem originalele!!
dupa lungi suferinte am gasit csm-ul(este pe calea plevnei,langa primaria sesctor 6).mi s-a spus ca daca voiam sa deleg pe cineva acest lucru nu se putea,pt ca daca vrei sa-ti ridici dosarul trebuie sa te prezinti personal pt a face o cerere care se solutioneaza in cateva zile.am intrebat atunci daca pot sa mandatez pe cineva pt a veni sa ridice dosarul si,dupa har si mar din partea secretarelor,au fost de acord.
in concluzie, ideea e ca trebuie sa te duci personal pt a face cererea.de acum,sa ne fie invatatura:nu mai depunem originalele!!
multumesc de raspunsuri
am gasit o solutie cel putin la fel de costisitoare ca drumul la bucuresti dar macar mai de folos : platesc ca sa-mi scot diploma de licenta in regim de urgenta :(
ce sa fac daca nu am stiut ca astia nu returneaza dosarele??
mi se parea firesc sa le trimita inapoi asa cum le-au primit dar uite ce am patit ....
altadata nu mai fac ....acum numai de ar intelege astia de aici sa nu pierd masterul
am gasit o solutie cel putin la fel de costisitoare ca drumul la bucuresti dar macar mai de folos : platesc ca sa-mi scot diploma de licenta in regim de urgenta :(
ce sa fac daca nu am stiut ca astia nu returneaza dosarele??
mi se parea firesc sa le trimita inapoi asa cum le-au primit dar uite ce am patit ....
altadata nu mai fac ....acum numai de ar intelege astia de aici sa nu pierd masterul