Ce chestie...

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
procurorul

Ce chestie...

Post by procurorul » 16 Sep 2004, 23:09

Ati vazut ca , desi site-ul este dedicat avocaturii , cele mai multe subiecte , vizualizari , mesaje sunt in forumul INM... ?:lol: Foarte interesant , mai ales ca examenul s-a dus ; dar noi suntem inca "in floare"... :lol:
Multumesc pe aceasta cale celor care au facut posibil acest forum! :idea:

fira

Post by fira » 16 Sep 2004, 23:46

pai numarul celor care dau admiterea in barou e mai mic si plus de asta, in ultimii 3 ani, citi ai auzit sa pice la examenul ala :)
s-a banalizat treaba, ce sa mai discuti pe forum

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 17 Sep 2004, 11:37

fira, daca ai fi vazut in ultimii ani mai departe de lungul nasului tau ai fi stiut de exemplu ca acum doi ani au luat admiterea in barou 1% din cei inscrisi.
Si nu sunt mai putini cei care dau admiterea in barou ci mai multi insa nu sunt asa de plini de ei ca tine.

iustina

ptr attorneyatlaw

Post by iustina » 17 Sep 2004, 12:36

Cam asa ne simteam noi(ca tine acum)cand bateai cu drag si spor "pioneze"in breasla noastra......vezi ca nu ti-a picat nici tie bine remarca Firei.Daca ai uitat despre ce vorbesc ,da cateva pagini mai in urma si sper sa intelegi.

fira

Post by fira » 17 Sep 2004, 14:11

attorneyatlaw, cu tot respectul pentru posturile tale anterioare cu care in mare sint de acord, aici nu e ca tine.
Acum 2 ani am dat eu admitere in barou si au picat doar cei care nu s-au prezentat. Poate te referi la examenul de acum 3 ani cind s-a dat grila si la care, intr-adevar au intrat foarte putini la prima corectura. Dar dupa contestatii s-au punctat chiar si raspunsurile incomplete si au intrat masiv.

In barou se incearca limitarea accesului dar dupa alte criterii, ceea ce pina la urma chiar nu ma intereseaza, e treaba lor ce fac. Dar discutia era despre cu totul altceva

si nu vad cum am parut plin de mine, daca chiar asa a fost imi cer scuze, nu intentionam, dar am trecut atit prin examenul de admitere in barou cit si prin asta la INM si consider ca pot face o comparatie in cunostinta de cauza.

sendre

Post by sendre » 17 Sep 2004, 14:29

Va rog sa postati pe site raspunsurile corecte la testul grila de anul asta. va multumesc anticipat

Post Reply