INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
procurorul
Ati vazut ca , desi site-ul este dedicat avocaturii , cele mai multe subiecte , vizualizari , mesaje sunt in forumul INM... ?:lol: Foarte interesant , mai ales ca examenul s-a dus ; dar noi suntem inca "in floare"...
Multumesc pe aceasta cale celor care au facut posibil acest forum!

-
fira
pai numarul celor care dau admiterea in barou e mai mic si plus de asta, in ultimii 3 ani, citi ai auzit sa pice la examenul ala :)
s-a banalizat treaba, ce sa mai discuti pe forum
-
attorneyatlaw
fira, daca ai fi vazut in ultimii ani mai departe de lungul nasului tau ai fi stiut de exemplu ca acum doi ani au luat admiterea in barou 1% din cei inscrisi.
Si nu sunt mai putini cei care dau admiterea in barou ci mai multi insa nu sunt asa de plini de ei ca tine.
-
iustina
Cam asa ne simteam noi(ca tine acum)cand bateai cu drag si spor "pioneze"in breasla noastra......vezi ca nu ti-a picat nici tie bine remarca Firei.Daca ai uitat despre ce vorbesc ,da cateva pagini mai in urma si sper sa intelegi.
-
fira
attorneyatlaw, cu tot respectul pentru posturile tale anterioare cu care in mare sint de acord, aici nu e ca tine.
Acum 2 ani am dat eu admitere in barou si au picat doar cei care nu s-au prezentat. Poate te referi la examenul de acum 3 ani cind s-a dat grila si la care, intr-adevar au intrat foarte putini la prima corectura. Dar dupa contestatii s-au punctat chiar si raspunsurile incomplete si au intrat masiv.
In barou se incearca limitarea accesului dar dupa alte criterii, ceea ce pina la urma chiar nu ma intereseaza, e treaba lor ce fac. Dar discutia era despre cu totul altceva
si nu vad cum am parut plin de mine, daca chiar asa a fost imi cer scuze, nu intentionam, dar am trecut atit prin examenul de admitere in barou cit si prin asta la INM si consider ca pot face o comparatie in cunostinta de cauza.
-
sendre
Va rog sa postati pe site raspunsurile corecte la testul grila de anul asta. va multumesc anticipat