Medicala...

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
procurorul

Medicala...

Post by procurorul » 16 Sep 2004, 16:33

Spuneti-mi , va rog , cum ajung eu de la Piata Victoriei pe Str. Washington , se pare la Spitalul Elias , pentru proba medicala...
Ca am inteles ca e pe undeva prin spatele Guvernului?
Ca in cereri...Va multumesc anticipat!... :wink:

fira

Post by fira » 16 Sep 2004, 16:41

s-a stabilit data pt examenul medical ? eu am primit azi telefon de la inm si mi-au zis doar de testul psihologic ca se da luni la minister.

pai spatele guvernului e tot in victoriei. n-am auzit de strada washington, o sa ma uit pe harta si-ti spun...tu nu esti din bucuresti ?

procurorul

Cum???

Post by procurorul » 16 Sep 2004, 16:53

se da test psihologic luni???
???? pe mine nu m-a sunat nimeni....????
ZI-MI TE ROG CAND ANUME , UNDE , TOATE INFORMATIILE PE CARE TI LE-AU DAT...
TE ROG!

Erin

Post by Erin » 16 Sep 2004, 16:59

hei, nu dispera! :)
daca imi aduc bine aminte, anul trecut nu a dat toata lumea testul in aceeasi zi. de altfel, vizita medicala sigur nu s-a facut in aceeasi zi pt toata lumea. mai ales la voi, ca sunteti chiar mai multi decat noi. asa ca poate te anunta si pe tine maine. dar, ca sa fii sigur, suna maine dimineata la inm si intreaba. cei de pe forum nu au ce date sa iti dea, in cazul in care testul psihologic se da in zile diferite. nr. il gasesti pe site-ul inm. dar cred ca il am si eu: 3102110. la nr asta le-am stresat eu anul trecut. :)

fira

Post by fira » 16 Sep 2004, 17:27

faza e ca eu dormeam pe mine cind m-a sunat tanti aia si sper ca am inteles bine data si celelalte amanunte :)

daca mai e cineva care a fost sunat sa ne zica si noua...eu cica luni la ora 14 in sala de consiliu (parca) la minister..damn, nu puteau sa sune si ei la o ora normala

fira

Post by fira » 16 Sep 2004, 17:39

procuroru, tu de unde ai aflat de examenul medical, te-au sunat sau s-a afisat pe undeva ?

procurorul

offf

Post by procurorul » 16 Sep 2004, 22:41

Eu am luat imediat un taxi si m-am dus la INM.Stupoare...sunt programat intr-o anumita zi , iar daca nu auzeam de la tine...eu in acea zi eram acasa..., nu in Bucuresi ,reveneam seara...Nu stiu ce s-ar fi intamplat...
proba medicala...a inceput...DE IERI...!!?!?!?!Unii au fost programati de ieri...Eu am aflat ieri , am sunat...dar de psihologica nu m-a sunat nimeni...iar ieri nu se stia...
Suna si verifica!!!!

fira

Post by fira » 16 Sep 2004, 23:32

damn...pai si zici ca sint programati pentru examenul medical/psihologic si saptamina asta ? adica miine ? (vineri)
cum erau programati, in functie de judet sau cum. poate astia care-s mai pe la coada alfabetului sint programati mai spre sfirsit si de-asta nu am auzit nimic

Post Reply