proba video in penal
Mamutule, iaca raspuns:
Posturile de televiziune sunt obligate de lege sa pastreze, pentru o perioada de timp (nu mai tin minte cat, dar e relativ scurta aceasta perioada, probabil fo 2 saptamani) INREGISTRARI ale tuturor celor emise in eter.
Adica tot ce a emis televiziunea respectiva se gaseste pe banda.
Dupa trecerea acelei perioade, benzile se refolosesc.
Din punctul meu de vedere, nu este vorba de acele inregistrari la care se refera codicele noastre penalicesti.
Daca te consideri lezat, mergi si incepe-ti actiunea, si fuga la televiziune sa ceri (sa ceara organele, sau institutiile abilitate) sa-ti puna la dispozitie banda magnetica, altfel ... salutti... se sterge banda si pa probatorii ...
Posturile de televiziune sunt obligate de lege sa pastreze, pentru o perioada de timp (nu mai tin minte cat, dar e relativ scurta aceasta perioada, probabil fo 2 saptamani) INREGISTRARI ale tuturor celor emise in eter.
Adica tot ce a emis televiziunea respectiva se gaseste pe banda.
Dupa trecerea acelei perioade, benzile se refolosesc.
Din punctul meu de vedere, nu este vorba de acele inregistrari la care se refera codicele noastre penalicesti.
Daca te consideri lezat, mergi si incepe-ti actiunea, si fuga la televiziune sa ceri (sa ceara organele, sau institutiile abilitate) sa-ti puna la dispozitie banda magnetica, altfel ... salutti... se sterge banda si pa probatorii ...
Re: proba video in penal
NU E POSIBIL!MAMUTU wrote:vreau sa aflu si eu daca in situatia cand un post TV ma calomniaza pot cere instantei penale proba video a emisiunii,daca da in ce temei legal.
Re: proba video in penal
Si pe ce te bazezi mata cand afirmi cu atata fermitate? :)LAWPROFILE wrote:NU E POSIBIL!MAMUTU wrote:vreau sa aflu si eu daca in situatia cand un post TV ma calomniaza pot cere instantei penale proba video a emisiunii,daca da in ce temei legal.