cum sa procedez cu acest cumul de functii ?

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
pepita

cum sa procedez cu acest cumul de functii ?

Post by pepita » 22 Aug 2005, 14:26

Am cim pe post de cj. In sept. voi urma un curs de calificare inspector resurse umane pentru a putea opera in carnetele de munca.
Pentru aceasta noua functie inchei un nou cim? Este obligatoriu sa fie cu timp partial ? Salariile ar trebui sa se cumuleze, nu ?

kinga

Post by kinga » 22 Aug 2005, 15:25

Nu trebuie un nou CIM. Sunt in aceleasi situatie. Pur si simplu in fisa postului se trec si atributiile pe linie de resurse umane. In carnete de munca aplic stampila de consilier juridic. Faci un act aditional la CIM pentru marirea de salariu.... atat.

maxxim

Post by maxxim » 22 Aug 2005, 15:35

Si cum ramane cu incompatibilitatea? :floare:

kinga

Post by kinga » 22 Aug 2005, 15:50

Sti ce... da-i in pisici cu incompatibilitatea si legea 514- super stupida .
In CIM-ul meu scrie consilier juridic. In atributiile de serviciu....mai multe lucruri. Daca spun ca sunt si responsabil evidenta militara ...ce zici?

Nu am un CIM pentru inspector resurse umane, nu semnez ca atare....peste tot aplic stampila de consilier juridic....

Este regulamentul specific al unitatii....

pepita

Post by pepita » 23 Aug 2005, 08:21

Pt. a opera in carnetele de munca ai nevoie de o autorizatie de la ITM. Eu urmez acest curs si voi avea calificarea de inspector RU, insa nu eram sigura daca este obligatoriu ca in cadrul firmei sa fie un post distinct pentru aceasta functie. Probabil ma vor lamuri cei de la ITM.
Multumesc oricum.

kinga

Post by kinga » 23 Aug 2005, 08:25

Si eu am urmat cursul, am si autorizatia... cei de la ITM au cerut doar o decizie prin care conducatorul unitatii a desemnat persoana responsabila cu completarea carnetelor de munca.

Pe ei nu intereseaza ca tu esti inspector resurse umane, consilier juridic ... etc.

Post Reply