anulare susp. din functie.
anulare susp. din functie.
Am o h.j.def. de anulare a deciziei de suspendare din functie ( director suc.)din iulie care nu a fost pusa in executare. Cum sa procedez eficient ptr. punerea in executare?
Cerere de executare silita depusa la executorul judecatoresc.
Cunosc procedura ... doamne de n-as cunoaste.( am fost parat)
Executorul trimite o somatie prin care someaza societatea la executarea sentintei, repunerea partii in situatia anterioara suspendarii prin emiterea unei decizii, plata drepturilor salariale aferente perioadei de suspendare (banuiesc ca ati cerut si acest lucru). Trebuie sa gasesti un bun executor.
Dar iti spun ca si o plangere penala te ajuta.
Am prins executor care a venit la societate si a spus verde in fata..nu plec fara decizie....
E drept ca intr-o zi am reincadrat persoana , a doua zi i-am desfacut contractul ......
Cunosc procedura ... doamne de n-as cunoaste.( am fost parat)
Executorul trimite o somatie prin care someaza societatea la executarea sentintei, repunerea partii in situatia anterioara suspendarii prin emiterea unei decizii, plata drepturilor salariale aferente perioadei de suspendare (banuiesc ca ati cerut si acest lucru). Trebuie sa gasesti un bun executor.
Dar iti spun ca si o plangere penala te ajuta.
Am prins executor care a venit la societate si a spus verde in fata..nu plec fara decizie....
E drept ca intr-o zi am reincadrat persoana , a doua zi i-am desfacut contractul ......