RAMAS BUN, TUTUROR!!!

Mai stie cineva ceva despre cineva cumva?
wittmann

RAMAS BUN, TUTUROR!!!

Post by wittmann » 11 Aug 2005, 19:36

Dragii si in special dragele mele :kiss: , am sa va parasesc pentru o scurta perioada de timp. De maine dimineata si pana luni seara, ma gasiti pe plaja la Costinesti, trantit pe nisip si cu burta plina de bere rece. :cafea: n-- aici este de fapt bere.... Pana atunci, sa fiti cuminti, sa aveti grija de voi si sa nu faceti ce voi face eu acolo. Asa ca ne vedem saptamana viitoare, delectati-va cu noua mea semnatura si....

GOOD BYE, LILI MARLENE!!!

aho

Post by aho » 11 Aug 2005, 20:22

Distractie placuta ! Sper ca acesta e scopul si nu tratament ptr. sindromul aferent semnaturii

dinubocos

Post by dinubocos » 11 Aug 2005, 20:33

Sa aiparte de soare, apa calda, bere rece si ... ce mai semnezi tu!

kko

Post by kko » 11 Aug 2005, 20:45

Mai Wittmann, sa nu cumva sa te insori in acest weekend ... cu vreo blonda "gasita" pe la mare....

Ca semnatura ta este rau prevestitoare...... :evil:

krisstina

Post by krisstina » 11 Aug 2005, 22:15

Tu fii cuminte, Wittmann, ca noi te iubim, asa ca nu ai nevoie de S.E.X.

Mi-e ca mesajul asta va ajunge prea tarziu.

serafim

Post by serafim » 11 Aug 2005, 22:31

wittmann !!! vorba lui KKO poate...dai de vreun top model de 190/160/190, cu casa, masa, piscina,bani,desteapta ,blonda siiii cu barbat....copii sa nu mai vorbim....
Ai gija de tine, noua acasa numai ghiveciul poate sa ne cada in cap....
distractie placuta , mult soare, bere rece,gagici...ca sa ai cu cine...vorba semnaturii... :grin:

comisar

Post by comisar » 12 Aug 2005, 08:03

Draga Witman poti sa faci ce vrei la mare dar sa ai mare grija de lantul de la git si fii cu ochii si pe politisti, ii recunoscti usor au chilotii pe dos.
Concediu placut.

antu

Ramas bun, tuturor!

Post by antu » 12 Aug 2005, 08:35

Zile/nopti frumoase si sa nu fii cuminte!

p.s.: te invidiez pozitiv...

alcali

Post by alcali » 12 Aug 2005, 11:45

:lol: sa ai o vacanta pe cinste si de toate!!

regret ca intrerup sirul urarilor dar trebuie sa spun ca anul asta costinestiul a fost cea mai...murdara statiune dintre cele in care am fost(desi cosurile de gunoi erau la tot pasul si cu toate organizatiile de studenti voluntari care patrulau printre turisti cu saci in care strangeau resturile )..asa ca..sa nu uiti de tot si toate.
deci..salvati costinestiul si ...vama veche si... rosia montana..salvati planeta :mrgreen:

norocel

Post by norocel » 12 Aug 2005, 12:37

:bye: :bye: :bye:

krisstina

Post by krisstina » 12 Aug 2005, 13:42

Vreau sa fiu prima care ii spune "bine ai revenit".

Tare nostime sunt mesajele completate cu noua ta semnatura. Un exemplu:

"Mare cascat mai sunt ... Asa este. Ramane doar prima varianta. Insa ma intreb ce interes ar avea C sa intervina in proces.

nicuvar

Post by nicuvar » 13 Aug 2005, 22:17

Imi pare rau ca nu am fost si eu acasa sa ii urez lui wittmann vacanta placuta si tot ce isi doreste. Dar cum eu sunt mereu on-line, in timp ce altii se distreazaaaaa la Costinesti, cred ca eu voi fi totusi primul care ii ureze "bine ai revenit". :floare:
krisstina, ti-am aruncat manusa. Cine ii ureaza primul...

krisstina

Post by krisstina » 14 Aug 2005, 07:20

Nicuvare, nu ridic manusa aruncata de tine. Iti propun sa constituim o delegatie de bun venit.

Era incitant si cand posta precizand sursa autorizata "The Unit".

nicuvar

Post by nicuvar » 14 Aug 2005, 11:11

A good idea! :idea: E bine sa fim si noi, macar odata, uniti. Anyone invited.

dinubocos

Post by dinubocos » 14 Aug 2005, 12:02

Va miscati cam incet.
Eu deja am pregatit banere, stegulete, paine, sare si tuica.
Numai ca...hac...m-am plictisit sa tooot flutur baneru...hac....si sa tin sus steagu asa ca am gustat o data....si inca odata....si inca un pic...gata.
Auu! Nu mai e hac...tuica.
Vrea cineva hac...niste stegulete cu sare?

Post Reply