reprezentare srl de catre asociat

Discutii privind litigiile de munca
kko

Post by kko » 27 Jul 2005, 16:04

Eu zic ca nu. Insa chestia asta presupune mai multe operatiuni"adiacente"(modificarea statutului SC X, depunerea specimenului de semnatura la ORC,etc)

croc

Post by croc » 27 Jul 2005, 16:08

acum am intrat in posesia statutului societatii prestatoare (X) si am vazut ca ambii asociati sunt si administratori; :(

dinu, de ce persoana desemnata ca reprezentant al societatii prestatoare de servicii de management (X) - (care administreaza, in speta ta,) nu trebuie sa fie administratorul acesteia?
este vreo interdictie?

dinubocos

Post by dinubocos » 27 Jul 2005, 16:08

Nu ce? Nu am fost destul de clar sau nu esti de acord cu mine?
Eu doar am descris cum am rezolvat o situatie asemanatoare. Plus ca au trecut vre-o 2 ani de atunci si "sistemul functioneaza".

dinubocos

Post by dinubocos » 27 Jul 2005, 16:12

Nu am zis ca nu poate fi administrator. Am zis ca nu trebuie sa fie raportandu-ma la speta ta in care persoana in cauza era doar asociat - acum am inteles ca este si administrator.
Legea spune doar ca persoana juridica trebuie sa desemneze o persoana fizica sa o reprezinte. Nu stabileste o calitate speciala pentru aceasta persoana. Bine inteles ca aceasta persoana fizica trebuie sa fie compatibila cu aceasta calitate in rest toate bune.

Post Reply