procura speciala pentru procesul de divort prin acord
procura speciala pentru procesul de divort prin acord
Am nevoie urgent de un model de procura pentru a putea reprezenta o prietena la un proces de divort prin acord. In linii mari stiu cum trebuie sa fie, dar ea, fiind plecata in alta tara, are nevoie de un model pe care sa il arate notarului de acolo.Va multumesc!
Actiunea de divort este strcit personala si nu poate fi exercitata prin reprezentanti. Asa ca nu cred ca are rost o astfel de procura.
Daca este vorba de un divort prin acord o solutie ar fi introducerea actiunii de catre celalalt sot iar prietena ta s-ar putea prezenta la primul termen, personal, si astfel s-ar desface casatoria.
Oricum nu cred ca vreo instanta ar hotara desfacerea casatoriei prin acord daca nu ar asculta si parearea ei perosnala.
Daca este vorba de un divort prin acord o solutie ar fi introducerea actiunii de catre celalalt sot iar prietena ta s-ar putea prezenta la primul termen, personal, si astfel s-ar desface casatoria.
Oricum nu cred ca vreo instanta ar hotara desfacerea casatoriei prin acord daca nu ar asculta si parearea ei perosnala.