INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
doar_eu
Apropo de un loc de intalnire &... in campusul Politehnicii Bucuresti exista o bisericuta &... inspre iesirea dinspre splai &... spre Dambovita. Ne putem intalni acolo dupa ce aflam raspunsurile corecte la grila. Terminam examenul &... asteptam sa se afiseze raspunsurile corecte si eventual alte detalii, apoi mergem inspre locul de intalnire &... !!! Sper sa fim cu totii bucurosi de rezultate!
Spor la invatat!

-
rrroxana
Stiti cand se afiseaza lista cu repartizarea pentru examen? Si unde? La INM? Am inteles ca e vis a vis de Cismigiu, asa e? Cu ce ajung de acolo la Politehnica? Nu stiu cum am sa ma descurc...
-
TheFaithfulOne
Repartizarile pentru examen se afiseaza cu numai cateva zile inainte de data sustinerii. Anul trecut mi se pare ca au afisat chiar in ultima zi. Eu m-am dus si m-am uitat pentru mine la Ministerul Justitiei, dar am auzit ca s-ar afisa si la INM, care, intr-adevar, este vizavi de Cismigiu. De acolo stiu ca mergea autobuzul 336 pana la Politehnica, dar cu schimbarile acestea ale traseelor din Bucuresti &... nu stiu ce sa mai zic. Probabil se ia ceva pana la Eroilor si apoi se schimba cu ceva care ajunge la Politehnica.
De la Ministerul Justitiei (zona Unirii) se poate lua metroul pana la statiile Politehnica sau Crangasi. De la ambele mai e putin de mers pana la intrarile in campusul Politehnicii!
Poate un coleg din Bucuresti revine cu mai multe amanunte referitor la mijloacele de transport.
E cam dificil sa cauti locul unde ai fost repartizat in dimineata examenului &... poate reusesti sa ajungi in Bucuresti de seara &...
-
innuenda
Eu ii sfatuiesc pe cei care nu-s din Bucuresti sa-si ia la ei 200 de mii in plus pentru taxi. Contrar zvonurilor taxi-ul bucurestean e mult mai ieftin decat in provincie, cu conditia sa-l iei sunand la o companie de taximetre(9415, 9451, 9461 etc). De la Cismigiu pana la Politehnica nu costa mai mult de 40 000 lei. In plus, astfel rezolva problema localizarii in spatiu fara a se mai stresa inainte de examen, mai ales ca Institutul politehnic e un monstru cu nu-stiu-cate capete (a se citi intrari).
-
TheFaithfulOne
Poate intrarile nu sunt atat de multe, dar cladirile sunt intr-adevar numeroase.
Indicatoare exista numai in fata rectoratului ... in rest trebuie sa citesti pe fatada cladirilor ... daca e ceva scris ... numele facultatilor ... Daca ajungi pentru prima data in campusul Politehnicii poate sa-ti ia ceva timp pana iti gasesti cladirea in care esti repartizat ... campusul e cu adevarat mare ... mare ... :)