intrebare

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
anda2happy

intrebare

Post by anda2happy » 26 Jun 2005, 22:49

:oops: sper sa nu radeti de intrebarea mea, dar poate sa ma inscrie altcineva la examen sau trebuie sa se prezinte candidatul in persoana???? in regulament nu-mi aduc aminte sa fi vazut ceva de genul asta dar.... intreb pentru ca desi am domiciliul in bucuresti eu stau in pitesti momentan...asta ca sa nu fiu acuzata de comoditate :razz:
multumesc! :oops:

mariusms

Post by mariusms » 26 Jun 2005, 23:00

Cert este ca trebuie sa completezi o cerere tip si sa o semnezi.

fira

Post by fira » 27 Jun 2005, 00:24

du-te personal, o sa scapi mai ieftin

anda2happy

Post by anda2happy » 27 Jun 2005, 08:13

mariusms wrote:Cert este ca trebuie sa completezi o cerere tip si sa o semnezi.
stiu ca trebuie completata o cerere tip, dar si admiterea la facultate trebuia si cu toate astea m-a inscris tata! merci oricum!

astridde

Post by astridde » 27 Jun 2005, 13:03

din cate stiu, te poti inscrie chiar in orasul tau, la tribunal sau judecatorie, deci te-ai putea prezenta personal. poti da un telefon ca sa obtii informatii mai sigure.

innuenda

Post by innuenda » 27 Jun 2005, 15:34

La mine nu a mers anul trecut. S-a dus sotul meu sa ma inscrie si l-a invitat cu...doamna. Asa ca am injurat, m-am imbracat si m-am dus sa ma inscriu, pierzandu-mi timp "pretios" din timpul de invatat.

mariusms

Post by mariusms » 27 Jun 2005, 16:04

In alte zone ale tarii se poate. Dar cei de la Tribunalul Bucuresti sunt de-a dreptul samavolnici. Mie nu-mi spun nici macar ce solutii s-au dat daca-i intreb la telefon, ca sa nu mai zic de faptul ca daca fac o cerere de investire cu formula executorie, ma cheama personal la Bucuresti (spre deosebire de instantele din restul tarii).

nicuvar

Post by nicuvar » 27 Jun 2005, 18:25

Bucurestiul e ceva special. Mai de mult, ora exacta se dadea numai de la Bucuresti. Acum se mai da si de la Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara (Vezi Basescu, Boc, Ciuhandu)...

Post Reply