INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
anda2happy

sper sa nu radeti de intrebarea mea, dar poate sa ma inscrie altcineva la examen sau trebuie sa se prezinte candidatul in persoana???? in regulament nu-mi aduc aminte sa fi vazut ceva de genul asta dar.... intreb pentru ca desi am domiciliul in bucuresti eu stau in pitesti momentan...asta ca sa nu fiu acuzata de comoditate
multumesc!

-
mariusms
Cert este ca trebuie sa completezi o cerere tip si sa o semnezi.
-
fira
du-te personal, o sa scapi mai ieftin
-
anda2happy
mariusms wrote:Cert este ca trebuie sa completezi o cerere tip si sa o semnezi.
stiu ca trebuie completata o cerere tip, dar si admiterea la facultate trebuia si cu toate astea m-a inscris tata! merci oricum!
-
astridde
din cate stiu, te poti inscrie chiar in orasul tau, la tribunal sau judecatorie, deci te-ai putea prezenta personal. poti da un telefon ca sa obtii informatii mai sigure.
-
innuenda
La mine nu a mers anul trecut. S-a dus sotul meu sa ma inscrie si l-a invitat cu...doamna. Asa ca am injurat, m-am imbracat si m-am dus sa ma inscriu, pierzandu-mi timp "pretios" din timpul de invatat.
-
mariusms
In alte zone ale tarii se poate. Dar cei de la Tribunalul Bucuresti sunt de-a dreptul samavolnici. Mie nu-mi spun nici macar ce solutii s-au dat daca-i intreb la telefon, ca sa nu mai zic de faptul ca daca fac o cerere de investire cu formula executorie, ma cheama personal la Bucuresti (spre deosebire de instantele din restul tarii).
-
nicuvar
Bucurestiul e ceva special. Mai de mult, ora exacta se dadea numai de la Bucuresti. Acum se mai da si de la Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara (Vezi Basescu, Boc, Ciuhandu)...