grile2005/ variante posibile
grile2005/ variante posibile
Suzati dar nu este interesat niciunul dintre voi cate variante posibile exista anul acesta la grila? :?
Din cate stiu eu nu s-au dat niciodata detalii de genul asta. Daca s-ar fi dat, ne-ar fi spus si despre proba a doua ca nu consta doar in "rezolvarea unor spete", ci in rezolvarea a 4 spete (civil,penal,pr.civila,pr.penala) sau a 2 spete (cu elemente combinate de dr. material si procesual, la civil si penal). So...Probabil vor fi ca si anul trecut: cu una sau cu 2 variante de raspuns. Dar nu este decat o supozitie.
Re: grile2005/ variante posibile
Mie una mi-e putin teama ca nu va fi ca anul trecut cu una sau 2 ci si cu 3 sau cu 4 variante sau nici o varianta corecta. Nu stiu de ce cred asa. poate pt. ca a scazut media de la proba a doua la 7. Vom vedea ce va fi. Teoretic, cine invata stie. Dar in grile pot fi multe capcane.......cristina250 wrote:Suzati dar nu este interesat niciunul dintre voi cate variante posibile exista anul acesta la grila? :?
variante posibile
roxanagalateanu wrote:Din surse cat de cat sigure, am inteles ca vor fi 7 spete. Nu stiu de ce nu8,6,9..pur si simplu 7. Dar nu bag mana in foc pt informatia asta :)
Cat despre variantele posibile, cred ca pot fi una, doua, trei etc, insa nu cred ca se poate ca nici un raspuns sa nu fie corect.
Cum sa nu se poata cu nici o varianta? Pana acum 2 ani erau intrebari cu 1,2,3 sau 4 raspunsuri posibile. Acum de ce sa nu se poata? La urma urmelor, trebuie sa fim pregatiti pt. orice.......