2 bancuri cu avocati

Discutii filosofice pe teme actuale.
Post Reply
Thalia

2 bancuri cu avocati

Post by Thalia » 08 Apr 2005, 01:47

1. Q:Ce metoda anticonceptionala foloseste avocatul?
A: Personalitatea sa.

2. Un bogatas pe patul mortii isi cheama preotul, accountant si avocatul rugandu-i sa-i faca ultima dambla: da fiecaruia cate $100,000 cash cu rugamintea ca dupa moartea sa sa-i strecoare cumva in sicriu banii pe furis fiindca se teme ca pe lumea ailanta n-o sa se descurce fara malai.

La 3 luni dupa inmormantare se intalnesc cei trei. Preotul, cam stingherit "Stiti, a fost o urgenta cu inundatia si am dat sinistratilor $50,000, dar restul i-am pus in sicriu".
Accountant: "Parinte, mi-ai luat o piatra de pe inima, ca si eu m-am gandit ca mai bine infiintez o fundatie filantropica in numele raposatului cu numai $75,000, tax free, iar restul de 25 i-am strecurat in sicriu"

Avocatul: "Domnilor, sunt petrified de lipsa voastra de etica. Vad ca sunt singurul care am respectat dorinta raposatului: i-am pus in buzunarul de la vesta un check cu intreaga suma de $100.000"

buba

Post by buba » 08 Apr 2005, 09:14

Mi s-au parut interesante bancurile Dvs. Cine le-a "inventat" a vrut sa zica mai multe decat simple "bancuri" cu avocati. Le voi tine minte... 8-)

pintea

Post by pintea » 08 Apr 2005, 20:35

8O Tinarul avocat vine acasa bucuros si-i spune tatalui sau:
-Tata, am sa-ti dau o veste buna!
-Spune fiule!
-Stii procesul acela pe care l-ai inceput tu ....demult?
-Da, ce mai e cu el?
-Tata, l-am incheiat azi!
-Mai da prost mai esti.Procesul ala te-a tinut pe tine tot liceul si toata facultatea.........!...... :(

WOTAN

Post by WOTAN » 08 Jun 2005, 12:27

INTREBARE:
CE SEMNIFICA 2 AVOCATI PE FUNDUL MARII?
RASPUNS:
UN INCEPUT BUN! :evil:

juristu

Post by juristu » 09 Jun 2005, 12:08

Ion, din Caracal, dupa 10 ani de facultate de drept si vreo 6 de stagiatura, ia examenul de definitivat si isi deschide cabinet in orasul natal. Isi instaleaza biroul, isi arunca hartii si dosare goale peste tot.

La un moment dat intra cineva in birou - potential client!

Ion, cu telefonul in mana :
- Luati loc si asteptati putin sunt intr-o convorbire cu procurorul sef ! si continua la telefon : "Da domn procuror, hai domne ce naiba ti-am zis de aseara sa-i dai drumul lu ala ca se rezolva, sare el cu ceva la cap doar stii ca eu sunt parolist ... deci asa ramane - ii anunt familia ca maine e acasa da ? Bine, sanatate ! " si inchide dupa care clientului :

- Stati o secunda ca mai am un telefon de dat

Formeaza un numar si incepe : "Domn judecator, domne stii ca am dosarul ala la tine cu alea 50 de ha de agricol, domne sa stii ca am dreptate si te rog sa-mi admiti actiunea ca ne insamantam si noi ceva pnacolo - Da ? Se admite ? Bine hai ca diseara bem un sprit la mata OK ?"

Si inchide dupa care se intoarce la omu nostru care-l privea inmarmurit ?

- Da, cine sunteti, ce vreti si spuneti repede ca trebuie sa plec la Curtea Suprema de Justie ?

- Buna ziua, sunt de la Romtelecom, am venit sa va instalez postul telefonic !

Post Reply