INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
cumintzica
INM are un nou site:
www.inm-lex.ro/public
in citeva zile vechiul site se va actualiza cu ceea ce este scris pe aceasta pegina noua.
-
bibi
este incredibil sunt uluit ca aflu de acest sit dupa un forum !
de ce nu a fost facut public pana acum ?
stateam ca prostu zilnic si urmaream ce se intampla pe inm-lex.ro si ei aveau un alt sit ! pentrru cine il tineau fratilor ? care este scopul unui sit ?
de ce nu au facut publica noua adresa ?????????????????
-
cumintzica
eu am aflat azi, de la prezentarea la Iasi a INM pe care a facut-o d-nului Selegean.
-
Blusie
Stai linistit bibi ca oricum ai fi aflat.
Asa cum a precizat si domnul Selegean continutul de pe siteul indicat de Cumintzica se va regasi in cateva zile pe inm-lex.ro
-
bibi
Blusie wrote:Stai linistit bibi ca oricum ai fi aflat.
Asa cum a precizat si domnul Selegean continutul de pe siteul indicat de Cumintzica se va regasi in cateva zile pe inm-lex.ro
]
totusi , de cand exista , si de ce trebuie sa aflam pe cai indirecte acest lucru ???
-
Blusie
Nu a mentionat de cand exista acest site. Am o vaga banuiala ca nu de mult...Probabil de cand si luat in primire noua functie d-l Selegean.
-
bibi
sit-ul e ok , abunda in informatii utile , bine structurat si pare ca o sa fie o sursa buna de informatii de acum . de ce D-na Uliescu nu a fost in stare de asa ceva ?
Tot ce mai ramane de vazut este administrarea si actualizarea informatiilor !
-
bibi
ar mai fi de adaugat FORUMUL care este identic cu cel de aici !
-
Blusie
Si eu am curiozitatea asta : sa vad cat timp de acum incolo va fi site-ul INM-ului actualizat si bineinteles cat de des.

-
adi_avo
Pe noul site este si un forum unde am putea scrie....e o posibilitate mai mare sa citeasca cei de acolo despre nemultumirile noastre...
-
bibi
fi sigur ca tot ce se discuta aici se urmareste permanent de cei de la INM
in plus acolo toate mesajele "acide" vor fi sterse imediat !!!
-
bibi
este "tare"de tot informatia din sectiunea "examene" :
De regula, intrarea in magistratura si promovarea magistratilor se realizeaza prin intermediul unor examene organizate de CS; prin intermediul INM.

-
adi_avo
Chiar is tare curios daca vor sterge mesajele incomode....pan una alta hai sa le comunicam

-
Blusie
Deocamdata, stati cuminti ca nu le merge forumul.
Se pare ca se lucreaza in

la site.
-
gavril
eu nu reusesc sa vad acest nou site :( Iar adresa mi se pare aceeasi .. Si inainte tot inm-lex.ro era .