Buna ziua tuturor,
S-ar putea sa spun o prostie dar, nu stiu, imi iau inima in dinti si va intreb: se poate trece un teren agricol in intravilanul unei localitati? Daca nu, e ok, dar daca se poate... cam care ar fi pasii de urmat?
E vorba de o suprafata de 67.000 de metri patrati. Am inteles ca trebuie hotarare de guvern in acest sens sau... am inteles gresit?
Multumesc anticipat.
teren agricol trecut in intravilan
STiu ca se pot scoate terenuri din circuitul agricol, pentru realizarea unor investitii in agricultura, dar tu probabil vrei sa construiesti vreun imobil de locuit , pentru care fireste trebuie ca terenul detinut sa fie in intravilan.
Avand in vedere ca terenul are o suprafata mai mica de un hectar, atunci cred ca ai nevoie de numai aprobarea Consiliului local . CAteva informatii ai putea afla si de la Oficiul de Cadastru GEodezie si Cartografie din localitatea in care se afla terenul. DAr terenul poate fi trecut din extravilan in intravilan numai prin extinderea intravilanului localitatii , altfel nu vad cum...
Avand in vedere ca terenul are o suprafata mai mica de un hectar, atunci cred ca ai nevoie de numai aprobarea Consiliului local . CAteva informatii ai putea afla si de la Oficiul de Cadastru GEodezie si Cartografie din localitatea in care se afla terenul. DAr terenul poate fi trecut din extravilan in intravilan numai prin extinderea intravilanului localitatii , altfel nu vad cum...