Astazi cand am semnat actele mi s-a spus ca lichidarea mi se va inchide cu datorie catre firma... pe de alta parte pe decizia privind incetarea activitatii (prin acordul dintre salariat si societate) scrie clar ca partile declara ca in momentul incetarii raporturilor de munca nu au debite, datorii sau pretentii una fata de cealalta, rezultand din chirii, rate, salarii sau sume de orice alta natura
Daca pe decizie scrie acest lucru atunci ei cum imi pot face lichidarea cu datorie fata de firma???? Nu scrie clar ca nu mai am nici un fel de treaba cu firma asta? Ei ma tot ameninta ca ma dau in judecata pentru recuperarea banilor respectivi.... dar acum ma gandesc ca pot sa fac acelasi lucru pentru ca eu semnez un act in care se specifica un lucru.. iar lichidarea iese exact pe dos!
Cum e corect?
Lichidare
Vezi daca gasesti raspunsul la intrebarile tale in Decretul 92/1976 privind carnetul de munca. Acest Decret nu a fost abrogat inca!irinag wrote:Si mai am o intrebare: am inteles ca fostul angajator este obligat sa-ti elibereze cartea de munca indiferent daca ai datorii sau nu. Vreau sa stiu daca exista vreo perioada limita in care trebuie sa-mi dea actele.
angajatorul este obligat sa-ti predea cartea de munca in momentul incetarii raporturilor de munca indiferent daca ai datorii catre firma sau nu.
in legatura cu decizia in care este consemnat ca nu ai datorii catre societate, poate sa fie un tipizat si ei sa nu fi perceput in momentul emiterii, mentiunea respectiva.( ceea ce nu e corect)
problema este: ai sau nu datorii catre unitatea in care ai lucrat? exista acte in acest sens? Ca atunci se schimba socoteala...
in legatura cu decizia in care este consemnat ca nu ai datorii catre societate, poate sa fie un tipizat si ei sa nu fi perceput in momentul emiterii, mentiunea respectiva.( ceea ce nu e corect)
problema este: ai sau nu datorii catre unitatea in care ai lucrat? exista acte in acest sens? Ca atunci se schimba socoteala...