O Intrebare care s-o mai fi pus.. nu s-o mai fi pus?!

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
ovy

O Intrebare care s-o mai fi pus.. nu s-o mai fi pus?!

Post by ovy » 28 Mar 2005, 20:14

Salut. Mi-s nou pnaicea. Having said that .. as dori sa stiu cam la ce conteaza exact nota de la purtare din liceu... ? daca nu ai 10 nu ai acces la o slujba de judecator ... procuror ... sau nu ai acces in CSM.. nu poti sa lucri pt PNA ? Deci ce ma impiedica pe mine sa fac .. dupa ce am terminat o facultate de drept o nota mai mica de 10 la purtare din liceu? .. Documentati-va un pic inainte daca trebuie.. pt un rasp cat de putin relativ posibil. 10q anitisipeitid.

croc

Post by croc » 29 Mar 2005, 06:39

daca esti inca la liceu, raspunsul este da, trebuie sa ai note de 10 la purtare; :lol: :lol: :lol:

daca l-ai terminat, raspunsul este ca, din cate stiu eu nu te cauta nimeni la nota de la purtare;

elis

Post by elis » 29 Mar 2005, 06:47

Daca este sa conteze ce spun eu, atunci cred ca putina obraznicie nu numai ca nu strica ci ajuta!

SORINUTA

Re: O Intrebare care s-o mai fi pus.. nu s-o mai fi pus?!

Post by SORINUTA » 29 Mar 2005, 08:32

Nu conteaza media de la purtare la admiterea la Magistratura nici ca sa intri in PNA. E sigur. Eventual, cand o sa ajungi "mare", o sa iti rascoleasca presa trecutul sa afle ceva rau si o sa se lege de o prostie cum ar fi ... nota mai mica la purtare

justitiabilul

Post by justitiabilul » 29 Mar 2005, 11:20

Depinde de ce ti s-a scazut nota la purtare as zice eu!!

Ca ai trecut pe rosu? Sau ca ai violat-o pe profa de mate?

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 29 Mar 2005, 14:55

Daca dnabia ai terminat scoala generala si vrei sa dai la un liceu militar sau de politie...da conteaza! sau daca abia ai terminat liceul si vrei la academia de politie...de asemenea conteaza!....mmm....la gradinitza parca era vorba doar de buline, albe sau negre. S-ar putea ca atunci cand te inscrii la examenul pentru magistrati sa te intrebe aia de bulinutzele pe care le-ai avut la gradinitza!!! asa ca sa iei legatura urgent cu educatoarea!!! poate iese vreo combinatie k sa nu te mai stresezi atat! :-D

buba

Post by buba » 29 Mar 2005, 16:03

M-am documentat relativ ( sa-i zicem ):
Daca ai copiat la teza, l-ai impins pe profesor in bazinul de la strand, ai pus petarde la profun sub catedra, ai dat foc la matura clasei, te-ai dat cu catalogul pe derdelus, ai fumat in WC, ai chiulit de la ore, ti-ai vopsit parul in verde, ai baut bere in timpul extemporarului, ai pus pasta de dinti pe clanta de la usa clasei, ai pus pioneze pe scaunul de la catedra, ai legat ata de mustele care zboara prin clasa, ai furat ochelarii profului de istorie, ai dat drumul prin clasa la soarecii prinsi prin laboratorul de chimie, etc., oricum nu mai conteaza..... Vei avea ce povesti la nepoti

Ca judecator, trebuie sa fii demn , bun profesionis si incoruptibil. In rest....VAIA CON DIOS....

innuenda

Post by innuenda » 31 Mar 2005, 21:28

buba wrote:M-am documentat relativ ( sa-i zicem ):

Ca judecator, trebuie sa fii demn , bun profesionis si incoruptibil. ..
...si neaparat sa nu pui intrebari imbecile.

rosia_montana

Post by rosia_montana » 01 Apr 2005, 07:30

:-D

:aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:

ovy

Post by ovy » 02 Apr 2005, 03:26

M-ati lamurit; din ce auzisem eu pana acuma, nici nu se putea intra la fac de drept.. asta ..dupa gurile alor mei prieteni.. si a unei femei de serviciu care a raspuns la telefon la facultatatea de drept vineri seara cand toti plecasera si nu ramasese nimeni sa imi spuna ce si cum :) 10x inca odata..

ovy

Post by ovy » 02 Apr 2005, 03:26

M-ati lamurit; din ce auzisem eu pana acuma, nici nu se putea intra la fac de drept.. asta ..dupa gurile alor mei prieteni.. si a unei femei de serviciu care a raspuns la telefon la facultatatea de drept vineri seara cand toti plecasera si nu ramasese nimeni sa imi spuna ce si cum :) 10x inca odata..

ovy

Post by ovy » 02 Apr 2005, 03:36

10x u guys :) m-ati lamurit si scos din neant totodata .. eu asa auzisem .. ca nici nu se poate da la fac de drept daca nota de la purtare nu era maxima. ..foarte dezamagit fusesem ca de la niste amarate de absente ar fi putut fi periclitat viitorul unui tanar cu destul potential sa faca o diferenta. poate. poate nu. dar de ce sa fim negativisti ? :P
P.S. Sorinuta.. i wanna know more about u ..

P.S.2. am avut astazi ocazia sa vad si eu BMW seria 3.. si i-am dat un picior :( asa de urata mi s-a parut din spate. din fata este in schimb ultrareusita.. asadar un sut in poponetz si un pupic pe botic.. pentru noul bmw seria 3
tschuss (asa saluta cred nemtii .. o sa verific oricum :)

ovy

Post by ovy » 02 Apr 2005, 03:38

lol am introdus 2 mesaje ... voiam numai unul ... dar mi-a afisat eroare asa ca am mai scris inca un mesaj de multumire voua ... si cu asta inca unul :)

simmy

Post by simmy » 02 Apr 2005, 11:03

:-D :-D :-D :-D

Mda..... ...... ..... super ... ... ....
Nu poti da la magistratura daca ai fost rocker inrait.... si ai avut tricou cu sex pistols ha ha ha .... " sex and violence" .....
N-am fost majoritate teribilisti in liceu ??????????????????????????????
Sau eu ca sunt fata si ascultam punk, acum sunt incompatibila cu functia de magistrat ?
ce are .... cu prefectura.... Intrebari mai de bun simt .... fara ce ai facut in ultimii 5 ani nu se gasesc???????? 8O

SORINUTA

o intrebare care sa-a mai pus...

Post by SORINUTA » 04 Apr 2005, 09:40

Fii serios nu conteaza la nimic. Sa spuna eventual presa cand o sa ajungi mare ce "rau" ai fost cand erai "mic"

Post Reply