am in chirie 4 fete doua sunt noi au 6 zile de cand au venit si urmeaza sa declar maine contractul de inchiriere la Directia de Finante, celelalte 2 sunt din octombrie si nu le-am facut contract de inchiriere dar nici nu au cerut. Acuma s-a produs un furt in casa, a disparut leptopul uneia dintre fete (doar atat nimic mai mult, nu a fost o fortare de intrare in apartament) care e din octombrie adica nu am contract de inchiriere cu ea, si ea zice ca daca nu ii appare leptopul sau banii cheama politia, initial nu am vrut sa se implice politia nu din cauza ca a furat una din fete din casa ci din cauza ca nu stau cele doua legal.
Obiectul a disparut in intervalul 29-30 aprilie (joi) cand de la ora 12 nu a mai fost nimeni in casa, toti au plecat acasa, in alte localitati, in localitatea respectiva nu a ramas decat victima care pretinde ca i s-a furat obiectul respectiiv, ea zice ca a sesizat ca leptopul nu este vineri seara, iar restul persoanelor s-au intors dumineca.
In cazul de fata ce amenda risc sa iau eu ca proprietar pentru ca fetele nu au contract de inchiriere, dar in cazul in care nu recunosc ca am luat chirie de la ele ce se poate intampla?