Confirmare renuntare urmarire penala

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Stanila George

Confirmare renuntare urmarire penala

Post by Stanila George » 03 Feb 2018, 11:25

Buna ziua !!! Ma numesc Stanila George-Mihaita, am 27 de ani, locuiesc in Bucuresti sector 4 Brancoveanu... As dorii sa aflu daca se poate care ar fi taxele dumneavoastra pentru a ma reprezenta intr-un proces penal la stadiul de Confirmare Renuntare la urmarirea penala !!! Am primit o instiintare acasa pe data de 02.02.2018 imi care imi spunea ca in maxim 7 zile sa ma prezint la judecatoria sectorului 4 pentru inmanare actelor procedurale !!! pe portalul site-ului dupa cautarea cu numele imi gasesc dosarul cu nr 2003/4/2018 in care sunt petent eu si o doamna si scrie confirmare renuntare urmariea penala pronuntare data 19.02.2018.

In luna aprilie 2017 in jurul orei 20 ma aflam pe brancoveanu de la magazin catre casa si din directia opusa sensului meu de mers se indrapta o doamna pe care cand a trecut prin dreptul meu am atins-o pe piept... nu am bruscat-o constrans-o obligat-o fortat-o nu a existat nici un act nimic decat o simpla atingere... si am plecat mai departe catre casa... un domn de pe strada a vazut si sa autosesizat a sunat la politie si m-a urmarit sa vada unde locuiesc... am fost chemat la sectie am recunoscut fapta spunand ca mi-a placut de doamna si asa am considerat sa o abordez si ca imi pare rau pentru ceea ce am facut...

Fapta a fost incadrata ca agresiune sexuala si de atunci pana acuma cand am primit instiintarea am mai aflat de la politist ca se va clasa si doamna nu ar avea nici o pretentie materiala sau morala doar sa isi faca treaba... astept un raspuns daca se poate consulta dosarul si o parere multumesc anticipat o zi buna

Post Reply