detinerea ilegala in peninteciarul giurgiu si rahova

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
turcan costel

detinerea ilegala in peninteciarul giurgiu si rahova

Post by turcan costel » 26 Nov 2017, 15:24

TURCAN COSTEL fiul LUI natural Si Fidosia ,nascut la data de 14 12 1978 in municipiul urziceni cu domiciliu in slobozia aleea parcului bl.g7 sc a ap 16 domiciliat cu fara forme legale in municipiul bucuresti str gabroveni sector 3 depun mai multe forme ca am foist tinut ilegal si am depus plingeri si in 2016 si numai la cedo mam plins si de conditi de detentie cit si tinut ilegal am de pus numai dosare in continu se afla la o camera a patra care a aprobat hotarirea pilot si nu stiu raspunsul care a fost aprobatya ca am fost eliberat din peninteciarul giurgiu si nu am unde sa stau si pot urmari pe contul de e-mail pe care il veti observa si sa observati ca eu am fost arestat in 2011 si am exsecutat 7 ani si 6 luni si 25 de zile
veti gasi toate instrumentele cit mam judecat si sint in baza de date si ori ce privinta pot fi gasit pe adresa de email skuby_sneks2017@yahoo.com si rog pe cine sa imi comunice un e-mail de a putea sa fiu ajutat sa va pot comunica mai multe documente pertimente ok cu respect

Post Reply