Vatamare corporala

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Zamfir Robert

Vatamare corporala

Post by Zamfir Robert » 24 Aug 2016, 11:36

Buna ziua
In noaptea zilei de 20 August 2016 fiind la mare cu fosta prietena si copilul ei in varsta de 4 ani am avut cateva discutii aprinse iar eu am luat hotararea sa facem bagajele si sa plecam acasa.De acolo a inceput scandalul propriu zis.Initial am primit o palma si a vrut sa ma dea afara din camera pe motiv ca trezesc copilul,i-am explicat ca vreau sa imi fac bagajul si sa plecam(copilul inca nu dormea) de aici a inceput sa ma impinga spre usa si ma muscat de maini si de clavicula.La un moment dat ma apucat de lantic si i-am spus sa nu il rupa ca este amintire de la tatal meu si ca fac urat.Probabil ca a crezut ca voi da in ea si la rupt.Am injurat-o si m-am aplecat ssa iau latul de jos in acel moment mia dat doi genunchi in gura si in ochi,ma luat ameteala si am mers in patru labe in baie sa ma spal pe fata deoarece imi curgea sange rau.A intrat peste mine si a inceput iar sa ma loveasca si sa ma muste.Am nenumarate muscaturi pe corp,pe ceafa,ochiul foarte umflat si buza sparta destul de rau.Am iesit din camera si am chemat politia.Ea a pretins ca am dat in ea insa domnul politist a vazut ca nu are nici un semn.M-am abtinut cat se poate de mult si am evitat inclusiv sa o tin de maini deoarece stiu ca se invineteste repede.Am ajuns la Bucuresti si am fost la IML.Acum astept ca in 10 zile sa imi iasa rezultatul.Tin sa precizez ca am mai avut un incident asemanator la care am renuntat la acuzatii si voi ridica si medico legalul vechi.Tot ce vreau este S PLATEASCA deoarece este o persoala labila psihic si sper sa pot cere in proces un consult psihiatric.Credeti ca am vreo sansa sa castig ? Nu vreau sa platesc un avocat degeaba ! Multumesc de ajutor

Guest

Re: Vatamare corporala

Post by Guest » 29 Oct 2016, 01:26

Am citit de 2 ori :))) cum sa povestești asa ceva ??? Ca te a bătut femeia? Taci din gura și tine pt tn ! :)))) lol

avocat-sava

Re: Vatamare corporala

Post by avocat-sava » 26 Dec 2016, 03:12

Aveti termen de 3 luni de la data savarsirii faptei sa depuneti plangere penala. Nu mi se pare nimic rusinos, din contra, ati dat dovada de stapanire de sine si respect ca nu i-ati raspuns cu aceeasi moneda :)

Post Reply