Casa vecinului ne pune viata in pericol

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
august constanta

Casa vecinului ne pune viata in pericol

Post by august constanta » 24 Nov 2015, 11:59

Unde sa mai fac reclamatie in afara primariei in urmatoarea problema? Vecinul meu are o darapanatura de casa in care nu locuieste si nici nu il intereseaza sa faca ce trebuie.An de an aceasta casa se dezmembreaza la mine in curte,cate un perete,cate un stalp,acoperis,etc.De 2 zile cosul casei s-a inclinat deosebit de periculos peste teava mea de gaz. L-am anuntat telefonic dar ca de obicei a zis ca rezolva si vorba a ramas. Eu nu pot sta la mana norocului,daca are sa cada oare sparge teava sau nu,explodam sau nu.Nu mai spun de mirosurile de pisici moarte,de boschetarii care frecventeaza curtea lor si a mea,de sarpele care a iesit in strada,de padurea care a crescut in curtea lui. Am facut reclamatie la primarie acum 2 ani si nu m-au ajutat cu nimic,decat au facut niste poze. Repet acum nu pot sa astept sa cada cosul pe teava de gaz.Sa daram eu singura cosul sau unde sa mai fac reclamatie sa se rezolve si urgent. Poate daca primeste o amenda usturatoare se misca. Multumesc pentru intelegere.

Post Reply