fidejusori

Discutii privind procedura civila
Post Reply
ddd

fidejusori

Post by ddd » 15 Oct 2015, 07:16

buna ziua
desi n-am stiut cand am semnat la banca in calitate de asociat ce insemna fidejusor ,vreau sa va intreb daca executorul mi-a trimis proprire pe salariu,care nu este mare ,dar suma datorata bancii este mare,in jur de 100000 deoarece cladirea cu care a girat societatea a fost vanduta cu o suma mica fata de valoarea ei unui debitor(de fapt era camatar -nedovedit,dar celalat asociat a girat tot cu acea cladire la camatar si n-a depus la timp intampinari crezand ca banca o va face,isi va apara cladirea cu care am girat la ei,dar n-au facut-o) si celalat asociat nu mai are nimic:nici bunuri,nici salar,nimic...in cadrul societatii a mai existat o cladire ce a fost vanduta prin executor de un client gasit de noi,asociatii la o suma corecta,buna,banca ne-a trimis un mail in care a aprobat cesionarea catre noi a creantei bancii dar acum mi-a venit proprire pe salariu(mai am una datorita c-am fost girant cuiva) si mi-e frica ca se vor atinge si de locuinta mea primita donatie de la tata meu(defunct acum)Daca eu o donez copilului major acum,pot fi acuzata de ceva(mai si alte bunuri mobile si imobile,dar care nu vor acoperi suma datorata)
Am gresit ca nu am stiut ce-i fidejusor si nici cei de la banca nu mi-au spus,dar cum pot sa-mi protejez casa muncita de parintii mei ,primita ulterior semnarii contractului de credit flexi micro fata de executor si banca...
Va multumesc

Leon Carmen

Re: fidejusori

Post by Leon Carmen » 15 Oct 2015, 17:22

Formulati contestatie la executare in termenul de 15 zile de la primirea somatiei, poate reusiti sa gasiti o modalitate de a anula executarea, prescriptie, perimare etc. Va sfatuiesc sa faceti un contract de vanzare - cumparare cu clauza de intretinere viagera.

Guest

Re: fidejusori

Post by Guest » 15 Oct 2015, 18:53

Va multumesc!

Post Reply