examen magistratura 09-2004

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Happy

Post by Happy » 05 May 2004, 15:58

te poti abona ca sa primesti titlurilo din M.Of. in fiecare zi pe Indaco

O sa incerc eu sa fac o sintetizare a modificarilor cpc.

Cred ca e o idee tare buna sa facem un forum separat cu subiectul INM pentru ca vad ca sunt foarte multi interesati.
:P

Alexa

Raluschca

Post by Raluschca » 06 May 2004, 05:24

TZATZA wrote:in procedura penala ultima modificare este din 26.10.2003. Exista un cod de procedura penala editat de ed.Morosan, editia a 2-a , este o cartulie verde in format A5, si are prinse toate modificarile cpp. Ce inveti tu pana la 1 ianuarie 2001 are destule modificari esentiale ulterioare. Unul dintre noi ar trebui sa urmareasca m.of ca sa prindem toate modificarile.
Eu sunt inca in scoala si fac pp si de aceea sunt la curent cu ele. Ma intreb ce alte modificari in Cp civila sunt de care inca nu stiu.
este o editie 2004 neagu, prinde si modificarile modificarilor din iulie anul trecut.

Firtzy

Post by Firtzy » 06 May 2004, 10:08

O sa incerc eu sa urmaresc M.Of. si sa-i tin si pe ceilalti la curent.
Cat despre modificari,la S.N.S.P.A., exista cursuri pe C.d.
A auzit cineva de asemenea cursuri de drept pe un astfel de suport?Si daca da,poate sa-mi spuna si mie unde le-as putea gasi?

ramonn

Post by ramonn » 06 May 2004, 19:17

TZATZA wrote: Ma intreb ce alte modificari in Cp civila sunt de care inca nu stiu.
pai ultima modificare de care banuiesc ca stie toata lumea este , acum deja vestita , OUG 58/2003 , care deja a reusit sa starneasca un potop de controverse . a se consulta si fisa actului , decretul din 11.09.1865 , codul de procedura civila

Firtzy

Post by Firtzy » 07 May 2004, 11:22

Ultima modificare a Codului de procedura civila, din cate stiu eu,este cea facuta prin O.U.G. 66/M.Of./11.07.03.
O alta problem(gresala intentionata-nimeni nu e perfect) ar mai fi Legea 78/8.05.2000/M.Of.219/18.05.2000-pt.prevenirea si combaterea faptelor de coruptie.Si altele ca ea(legi speciale).

Haggard

Post by Haggard » 01 Jun 2004, 06:45

Buna, adresa mea de e-mail este ssibiu@yahoo.com si as dori sa colaboram pentru a ne putea descurca mai usor cu pregatirea pentru examen. Astept raspunsurile de la voi!

Post Reply