te poti abona ca sa primesti titlurilo din M.Of. in fiecare zi pe Indaco
O sa incerc eu sa fac o sintetizare a modificarilor cpc.
Cred ca e o idee tare buna sa facem un forum separat cu subiectul INM pentru ca vad ca sunt foarte multi interesati.
:P
Alexa
examen magistratura 09-2004
este o editie 2004 neagu, prinde si modificarile modificarilor din iulie anul trecut.TZATZA wrote:in procedura penala ultima modificare este din 26.10.2003. Exista un cod de procedura penala editat de ed.Morosan, editia a 2-a , este o cartulie verde in format A5, si are prinse toate modificarile cpp. Ce inveti tu pana la 1 ianuarie 2001 are destule modificari esentiale ulterioare. Unul dintre noi ar trebui sa urmareasca m.of ca sa prindem toate modificarile.
Eu sunt inca in scoala si fac pp si de aceea sunt la curent cu ele. Ma intreb ce alte modificari in Cp civila sunt de care inca nu stiu.
pai ultima modificare de care banuiesc ca stie toata lumea este , acum deja vestita , OUG 58/2003 , care deja a reusit sa starneasca un potop de controverse . a se consulta si fisa actului , decretul din 11.09.1865 , codul de procedura civilaTZATZA wrote: Ma intreb ce alte modificari in Cp civila sunt de care inca nu stiu.
Buna, adresa mea de e-mail este ssibiu@yahoo.com si as dori sa colaboram pentru a ne putea descurca mai usor cu pregatirea pentru examen. Astept raspunsurile de la voi!