Am adjudecat un apartament la licitatie, dar fostii proprietari nu au lasat cheie. de la vecini am aflat ca sunt plecati din tara, iar ap a fost inchiriat. Fostii chiriasi l-au devastat la interior, cheia nu e de gasit, nici curent nu are.
Ce fac? Cum obtin apartamentul fara sa mai chem si un executor? Cine plateste executorul? Cine plateste facturile de la energ electrica, tinand cont ca nu pot face contract nou pana nu sunt achitate datoriile catre ENEL? Pot da in judecata fostii prprietari pt daune, ENEL, etc? Sunt convinsa ca ne le e bine, dar nici mie...
apartament castigat la licitatie, dar nu am cheia
Re: apartament castigat la licitatie, dar nu am cheia
Intrarea in apartament se face cu executor sau cu proces verbal de predare intre dvs. si fostii proprietari. va ramane valabila prima varianta pt care o sa suportati si cheltuielile. La enel va puteti duce cu actul de adjudecare si va face contract nou fara sa platiti datoria care nu este a dvs... chiar daca o sa strambe din nas.
In judecata dati degeaba. Inainte sa licitati un pret, luati in considerare toate costurile. daca v-a mancat limba.. aia e.
In judecata dati degeaba. Inainte sa licitati un pret, luati in considerare toate costurile. daca v-a mancat limba.. aia e.