accident de masina
accident de masina
Eram pe trecerea de pietoni masina era la 10-12 metri distanta de mine am crezut ca am timp sa trec si ca o sa opreasca dar soferul masinii avea o viteza de 50-60km/h in oras. Nu a oprit asa ca m a lovit, nu a pus frana nici dupa nici inainte. Eram cu prietenul meu, m am ales cu capul spart, la spital nu m a dus soferul care m a lovit dar a venit dupa. Dupa ce mi am revenit (dupao ora-2) politia m a dus la fata locului si dupa la sectie ppentru a da declaratie. Inca imi era rau am rugat politia sa ma lase sa plec acasa dar nu mi au dat voie. In timp ce politistul imi scria declaratia pentru ca eu nu puteam a venit si mama care nu stia exact ce s a intamplat la sfarsit am spus ca nu vreau daune morale acum vreau sa schimb asta, nu stiu ce trebuie sa fac. Nu am bani.ma deranjeaza ca pe soferul masinii nu il intereseaza de mine nici macar nu m a intrebat daca sunt bine. Vreau daune morale. Ce sa fac. Va rog ajutati ma! 

Re: accident de masina
Buna ziua! Din moment ce traversati regulamentar strada, este exclusiv culpa soferului, asa ca sunteti indreptatita sa solicitati daune materiale si morale, prin constituire de parte civila. Depuneti o cerere in acest sens la dosarul cauzei. In ceea ce priveste declaratia data in ziua producerii accidentului, puteti invoca starea de tulburare in care va aflati in acel moment.
Nu dispun de foarte multi bani ca sa imi pot permite un avocat bun
Nu dispun de foarte multi bani ca sa imi pot permite un avocat bun
Prin constituirea de parte civila, veti solicita si cheltuielile de judecata. Astfel, onorariul avocatului il veti recupera la finalul procesului, odata cu obtinerea daunelor.